Оффтопи Салуну (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем syavych, 28 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Отошел от єкспансии
    тільки якби США не вступала в війну, Варшавський блок був би до Атлантики

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А, можливо, і дальше...

• Подобається Подобається x 1
  3. Salata

Salata Well-Known Member

Насколько помню, их туда позвали. Причем не сразу. Причем как оружие, так и военные там были из многих стран. Как раз как запросили помощь СССР, сформировали интернациональные бригады (вообще интернациональные).

Вы же не будете отрицать, что Призрак Коммунизма в то время бродил? :)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мало того, я буду это утверждать :)))
    А Вы говорите, что Джугашвили изменил идее всемирной революции...;)

5. Salata

Salata Well-Known Member

Эти настроения возникли задолго до его участия в мировой политике. Кризисы. Невозможность дальнейшего расширения колоний. Много чего. Тогда все общество бурлило. Социализм на тот момент был одним из выходов из нищеты для многих стран. Решились немногие.
    Вот, кстати:
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%B7_%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%8B_%D0%A1%D0%A1%D0%A1%D0%A0_%D0%9E_%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B8_%D0%B2%D1%8B%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B0_%D0%B8_%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B8_%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%86%D0%B5%D0%B2_%D0%B2_%D0%98%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8E._1937.jpg

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Починається. І ніякого маршу не треба. Мабуть числа до 12-го варто не дивитись телевізор, не слухати радіо і ніяких новин по інтернету.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Вы читать умеете?
    Я ведь специально запостил в конце указания администрации (Сявич) о запрете заходить сюда пидорам.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гілка по-перше, по-друге без фанатизму. Таке приємне свято було колись, а тепер всякі дебіли тиждень будуть репетувати які вони офігенні, називається без фанатизму.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо аж з 5 травня? Давайте з 22 червня інформбюро.

Фестиваль набирає обертів, треба Раші робити 10 вихідних, як на Новий Рік:

• Подобається Подобається x 7
  10. syavych

syavych копач

Хто сказав? (с)
    http://ukrlit.org/slovnyk/гілка/
    Репетувати будуть в будь-якому випадку, тому краще най то роблять в одному місці, бо потім не позбираєш по всьому форумі.

11. Полковник

Полковник миється в бані

За что я уважаю нашу администрацию - так это за толерантность.

12. syavych

syavych копач

• Подобається Подобається x 6
  13. Patrick

Patrick Well-Known Member

Привіт Педро , Борис , форумчани.
    ....дописи на форумі я деколи рідко передивляюся але влазити в ці вічні і монотонні LAME discussions мені не хочеться.
    Зараз побачив Ваш і Бориса допис , де Ви згадали про мене , тому зайшов.

Проблеми я не толерую , я їх сам собі створюю а потім з ними борюся...може не дуже дипломатично , але ефективно майже завжди.
    З січня по середину квітня я був в Австралії в місті Дарвін.
    Якщо в кількох словах , то мені там сподобалося
    Різниці в ментальності між Канадою і Австралією не має.Майже не має різниці в побуті.
    ...перший тиждень були деякі незручності в Вашій лівосторонній їзді.Після того як мене обматюкав шофер великого траку (грузовика) , коли я виїхав не зустрічну полосу , мене облило холодним потом і найшло просвітлення.
    Австралія добра держава .Зараз вони інтесивно виходять з кризи.Економіка бумінг.Безробіття 4.5% .Це якщо іншими словами - є великий вибір робіт і є з чого вибирати.

Зараз я радий що в мене так сталося.Все що стається - стається до кращого. Через цей випадок на роботі і мою не толерантність я знайщов роботу в компанії з філіалами в Канаді , Австралії , США.Це дає мені можливість побачити трохи світу .
    ...небудь цього скандалу на моїй попередній роботі , навряд чи я би наважився щось міняти в житті і мого насидженного місця.
    Хоча і в попередній роботі було багато позитивного.
    Зараз я в дома в Канаді, чекаю на приїзд моїх батьків.

======

Ну і що би це не були особисті оффтопи а Салунні то є така пісня .Мелодія , думаю що всім відома і представляти її не треба
    Група називається HOOTENANNY SINGERS І співав там BJORN , пізніший учасник АВВА(и).
    ..звідки в совкової культури ростуть ноги.

http://www.youtube.com/watch?v=fiJOHrXZT2U

Грон де ВИ? Плей офф почався Я за Ванкувер.Хоча Сан Хосе теж люблю.
    На протязі тижня заходити на форум не буду , тільки з дому по вихідних .Я знову в відрядженні , але тут від себе не далеко на границі Саскачеван - Північна Дакота.

• Подобається Подобається x 9
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Патрику! Радію за Вас, що все навколо Вас улаштовується позитивно.
    Коли людина наважується на такий переїзд та ще й з певним запасом оптимізму - значить, все буде буде гаразд!

Не зникайте надовго.
    Успіхів Вам!

• Подобається Подобається x 7
  15. Оля

Оля Старожилка форуму

А що, так можна? Клони вже не баняться? ;)

Ні, не здається. То саме він і його тактика. Починає гарно стелити, ніби то його цікавить ( на цей раз походження українських прізвищ) , а тоді піде, що галичани тупі, і ще й католики, що є взагалі недопустимо, та і взагалі - ніякі вони не українці. І так дохамиться до чергової бані. :crazy:

16. Maloros

Maloros миється в бані

я Брацлавчанин? як докажете?
    Тощо галичани католики - не старшно. А от менталітет в галичан сільський.
    Приведу приклад: був я ще з кимось в Львові. Хтіли зайти в музей воскових фігур, але до закриття залишилось мало часу. На прохідній галичанка загнула нам чималу суму і ми віришили не йти туди, адже це було дорого на такий короткий час. Аж тут раптом галіцайка знизила ціну. Короче кажучи, торгується як баба на базарі.:haha:

А ще галичанки м"яко кажучи негарні дівчата. Горбаті носи, криві улибки, звірячий погляд.:))) Куди їм братись до українок і полячок.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви вже самі доказали.

Модератори, "клиент созрел" (с).

• Подобається Подобається x 5
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Малорос,
    а чому такий само-принизливий нік?

Чому не Горбатий, Косий, Кривоногий?
    Ось і поперли комплекси, як у частівці:

Девки в гости приглашали, а я в гости не пошёл.
    Пиджачишко на мне рваный и небольшой!

• Подобається Подобається x 4
  19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Лєхко! (теж на -ко закінчується)

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Цікаво, який наступний клон?:))) І головне, кожний раз приходить з навою релігією. Перший раз прийшов як правовірний суботник, який по кожному питанню шукав консультації пастора. Другий раз прийшов, як палкий прибічник РПЦ який був здатний горло перегризти хто щось сказав проти цієї "церкви". Наступний раз вже як вірний римо-католицької церкви.(ШУКАЧ ІСТИНИ)
    Черга за мусульманством чи рун-вірою?:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)