Оффтопи розділу

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mokbo, 2 бер 2012.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Це й зрозуміло, опускатися - не підниматися.:)

2. STK

STK Дуже важлива персона

Так Степанич розпинався, що росіяни до нас, як до рівних ставляться.

3. STK

STK Дуже важлива персона

До чого підніматися? До рівня дурачка?

4. Степаныч

До вас(мн.)? Не знаю. Хто такі "ви"?

5. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

до нього можливо, бо він "за ссср", "юльку-на нары", "русский второй государственный", "Украина - федеральный округ"
    "пр-проФФесионалы"

6. STK

STK Дуже важлива персона

Ті, кого ви так ненавидите, що не можете не нагадити навіть в цій темі - українці.

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Панове. Не нервуйте, а просто ставтесь до цього з позицій розуміння природи тих не зовсім людей (принаймні за визначенням таких видатних осіб як Р. Конквіст, Петро-1 Романов та академік Іван Павлов).

Ці напівлюди мають вроджений собачий інстинкт (зік. І Павлов) альфа-собаки) Тобто, це щось схоже на людський комплекс, але в тваринному сенсі. Бо вони ж таки не зовсім люди. Собака , навіть який має хазяїна принаймні хоча б раз в житті претендує на верховенство в стаї, до якої підсвідомо зачисляє і членів сім"ї хазяїна і навіть самого хазяїна. І от в цьому інстинктивному пориві намагається довести людям свою вищість, лідерство. але добряче отримавши від хазяїна стусанів по ребрах, миттєво цей собачий комплекс у собаки минає. У кацапів не минає. Чому? Мабуть тому що вони не зовсім собаки, але і не зовсім люди. Тобто собаки з ознаками людського інтелекту. Так природа познущалась з них. Це стосується дописа виділеного чоним шрифтом. А стосовно синього скажу так. Це людина, яка чи то боїться собаки під час її сезонного загстрення, чи то сам на третину , або наполовину той самий собака. Тоб то він проявляє співчуття до собачих звичок спроб лідерства. Або..... або .

8. olegp

olegp миється в бані

какой то странный набор разноплановых предпочтений

9. ГРАНД

Абсолютно типовий,шаблонний набір сучасного совка. Нічого дивного.

10. Степаныч

Змей!
    Срочно вызывай скорую! У тебя очень угрожающая симптоматика! Оно и понятно, 8-е Марта, вечер...!

11. White Snake

щоб з мене теж совка зробили?
    ні.
    сам любий, сам (с)

12. olegp

olegp миється в бані

из перечисленного-набір сучасного совка-
    "за ссср", ну и отчасти "Украина - федеральный округ"

13. Степаныч

Це ви українці? Не смішіть! Хоча, можливо, ви щиро так вважаєте. Але не примазуйтесь до українців. Насправді ви закомплексовані, з відчуттям меншовартості, інфантільні хохли.

14. STK

STK Дуже важлива персона

А справжні українці - це ті, що вже й не з нають, в яку ще позу стати, аби догодити Росії і аж пищать від задоволення, коли їх меньшими братами називають?

15. Степаныч

Навряд чи Ви зрозумієте, але спробую пояснити. Справжні українці, це ті, які мають почуття власної гідності, поважають себе, свій нарОд, своїх предків, свою країну. І нам плювати на думку будь-яких іноземних маргіналів (руських, польських, німецьких, тьмутараканських...) про нас. Нам неприємно, що є такі, як ви, хто вважає себе "рафінованим" українцем. Ви галасливі, нахабні, вимагаєте до себе поваги, на яку не заслуговуєте. Ви неспроможні самостійно досягти тих цілей, прагнення до яких декларуєте, і вимагаєте, щоб за вас ваші цілі для вас здобули інші. Нам прикро, що деякі представники інших народів судять про українців по вас, таких галасливих. Ми не уявляємо, щоб наші предки-козаки бідкалися від того, що якісь там поляки, чи руські, чи турки про них негарно відгукуються. Тому що вони мали відчуття власної гідності і могли його захистити. Саме тому вони користувалися повагою у своїх ворогів і союзників.
    Ми не ниємо, що нас споконвіку гнітили, бо ми були творцем історії, а не теліпалися як відома субстанція в інших державах. Ми не вважаємо себе постколоніальними, тому що не були колонією, ми були співтворцями тієї імперії і не відчували себе людьми другого сорту. Наші предки та ми в Російській імперії та СРСР мали ті ж права, що і громадяни інших національностей. При цьому ми завжди жили краще, ніж інші народи імперії, і це визнаєте навіть ви. Ми із впевненістю дивимося у майбутнє, не боїмося Росії, а співпрацюємо з нею. Це нелегко, але нікуди ми від нашого найбільшого сусіда не подінемося. Ми не пнемося "в Європу", ми побудуємо у своїй країні такий устрій, що забезпечить достойне життя. Прийде час, і "Європа" буде нам заздрити і рівнятися на нас.

Десь так, якщо коротко, брате мій менший.

16. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

17. White Snake

гарно співаєшь, але щось мені пригадався "плач ярославни" щодо "приниження російської мови" (це щодо гідністі, ми николи, ми круче усіх и т.і.), а також харківські угоди, які дуже яскраво ілюструють:

Ми із впевненістю дивимося у майбутнє, не боїмося Росії, а співпрацюємо з нею.
    :))
    осбь тільки вона з вами не дуже співпрацює.

18. Степаныч

А з вами?

19. ГРАНД

А я за розірвання будь яких стосунків з кацапщиной. І мені плювати (як Ви виражаєтесь) що про це думатимуть в кацапщині, Польші, Берліні чи в Вашингтоні.

20. White Snake

ні, але я не заявляю с таким пафосом, що "ми співпрацюємо"
    я бачу навколо як ви "наспіврацювали".

а де твій аватар? :)