[CENZ]Щено прочитав на Кореспонденті неполітичну новину, називається "Во Львове водителей маршруток обязали ездить в форме". Далі читаю коментарі: В форме УПА? Или в форме СС! А водители похожие на Шухевича и Бандеру будут получать премию! В форме СС и на зеркальце, чтоб висел скальп москаля.... Знаем мы тот Львов, были уже(( Какие там господа? Там хлопы. По весне после пасхи тянутся работать в Москву к господам. Следующим шагом им запретят сморкаться через окно и заставят насильно стричь ногти. Ну не хворі люди?[/CENZ]
не Чалдон, а чалдонцы. страна [STRIKE]чалдония[/STRIKE] лимония, страна без забот в страну [STRIKE]чалдонию[/STRIKE] лимонию ведет подземный ход... (с)
поглянь на форум... якщо ти себе вважаєшь хохлом та молодшим братом, ну і звичайно - руським (я не дуже розумію це слово), то дійсно, ти правий в іншому випадку, правий СТК.
Дуже рідко. Тобто я неправду написав і весь цей бруд, який виливають на Україну навіть в неполітичних темах - це насправді прояв любові до українців?
щоб чалдони не засинали, а все розмірковували над цім питанням, та інколи давали відповідь. навіть якщо вони звичайні рязанські чалдони. так що Форестер, буде відповідь на моє запитання, чі знову "пора спать"?
По-перше, бруду від українців на росіян можна в неті знайти не менше. По-друге, а з якого дива українців повинен хтось любити?
по-перше, на цьому форуму - ні по-друге, а з якого дива українців повинен хтось ненавидіти та поливати брудом? тільки тому, що вони чалдони а інші ні?
таким чіном ви заперечуєте, що ви відмовились відповідати на запитання під прикладом "уже поздно, я отвечу потом" і це "потім" продовжується вже четверту добу? так чі ні?
хомосовковус та життя по принципу: "человек человеку волк" тому мабудь при зустрічі більш адекватним вввжається "да пошел ты!", ніж "здоровеньки були!"
Ні, кожен день заходжу на російські інформаційні сайти і пишу, які вони всі фашисти, алкоголіки, холопи і т. д.