Як до чого? Було запитання: , я відповів. Ага. Кардинальна. Так тим і дратують, що плутаються під ногами, заважають.:ireful:
светлая память автору НАУ... ведь это он развалил ссср, Горбачёв только помог http://www.youtube.com/watch?v=C7IGVCR6bo4 если кто хочет развернуть паровоз- я сойду тут
От я й питаю, яке має відношення те посилання до перемоги над машинальним перекладом і калькою з російських слів? Ну да, тобі москалів хохли заміняють, різниця кардинальна )) )
А-а-а! Ну тоді я питання не зрозумів. Відповідаю: тупість і примітивізм перемогти неможливо. Звісно що кардинальна. Москалі - люди чужі, мені вони нецікаві. А тут же свої співгромадяни, куди ж від них.
Що до мене- так я люблю Украйну... особливо ж, когда месацев примерно через 9- Солнце будут встречать несколько* маленьких пёсиков *сколько получится)))
сами себе противоречите, Во времена Шевченко украинец определяло жителей Украины, т е восточных земель бывшей Речи П, акцептированной по П Раде в 1654, современные территории части восточной(Полтава) и центр Украины, русский = великорос+малорос+ белорос,этнос и 3 субэтноса
Етнос обдристаний якого навіть одноплемінники в Ізраілі цураються, ідіть і не тошніть. п.с. Коли т.зв. "етнос" (маю на увазі кацапів) складається із хаотичної мішанини монголоідних, інавіть певною мірою негроідних рас з домішками європеоідної раси, і при цьому має декілько релігійних вірувань (від ісламу та християнства до шаманізму і просто поганства, при чому жлдна із них не має певної завершеності) - то це вже не етносом називається, а вавлілонською калабурдою. Простіше кажучі людським сміттєзвалищем, яке скитається світами (і по Канаді в тому числі) як не прикаяні з метою пристати до корита де смачніше годують.
Дякую за уточнення. Це все відгуки швидкого переключення між мовами при спілкуванні. Русизми в українській...україзми в російській...китаїзми в англійській....:o
Зато у жены где-то партбилет валяется.... А я вот такой чести, как говорится, не удосужился.. Не был в рядах строителей светлого будущего!
І чого цей недоучка до цього списку не додав ашкеназі В.Жаботинського та чуваша Ніколаєва? Ця малоосвічена людина не знає, що в зміст "Велика Русія" греки вклали безпосередньо Русь (малу) з усіма інородними Тмутараканями. Там не етнічним змістом пахло, а територіальним - dependent. Він і ірокезів видно до французів записує, бо ті були союзниками в війні з англо-саксами? Олегп, твоє призвіще не Задорнов? Щось схоже на бред того. Поц, коли ти вже перестанеш засмічувати сторінки на форумі своєю "имперською" дурньою? Подивись, безграмотний, хоча би карту Боплана, на якій є Україна 17 століття.