STK, любити - не значить пускати сльози і соплі при слові Україна. Потрібно визнавати, що серед нас є хохли. Хохли, які мавпують російську мову, у яких комплекс меншовартості, які нас ганблять. І вказувати їм їхнє місце. Є ще одна категорія. Живуть у різних закордонах і повчають нас, як нам тут жити.
Та я спокійний. Але коли голова ВР пан Литвин "рахує", а не "вважає", мене це бісить. І моя частка відповідальності як раз у тому і полягає, щоб хохлів називати хохлами. Комусь стане соромно і людина виправиться. Ну а ні, то ні. А чому вони не борються за чистоту української мови? Де вони у даному випадку? Зайняті боротьбою з москалями? Чи за звичкою ллють сльози за життя загноблене?
Ну не самий. Нас багато. Я й борюсь, у тому числі на цьому форумі. А ви як завжди під ногами плутаєтесь, заважаєте.
Як не видно? От, наприклад: Вагомі геополітичні досягнення України. До чого тут москалі? Хохли. Ага. Таких ляпів багато можна знайти. По-перше, я нікого конкретно не називав. По-друге, Фора як раз не хохол. Ні.
Я таки полагаю, что дурко на Форуме всё же ты... Но я тебе советую писать побольше... Как написал в указе царь Пётр I - дабы дурость каждого была видна всякому.. С отвращением и гадливостью наблюдаю, как свидомосознательные "патриоты" Украины ни на одной теме не могут прожить без срача.. Тема - "Об Украине с любовью" - начинают ругать Россию. Тема о Т, Г. Шевченко - начинают проклинать Россию.... Не зря ещё древние греки говорили - кого Боги хотят наказать - лишают разума... Да грызите друг друга, как собаки! Мерзость человеческая!
Ну і? До того, що в тебе хохли винні в всіх бідах. Ну і чим ти тоді відрізняєшся від того, кому москалі нормально жити заважають?