Оффтопи розділу

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mokbo, 2 бер 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Щойно виглянув у вікно і подивився на Дніпро. (Метрів 200 від мого будинку тече). Дивлюсь і дивуюсь, чи я бачу не Дніпро, чи то тошнотик із торонто просто тупить.

2. olegp

olegp миється в бані

тече то тече, тока не ваша, по истокам:))

3. ГРАНД

Не тошніть тошнотику.

Трошки пізніше (як лід зійде) піду помацаю водичку щоб переконатись що таки наш, мій.

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та навіщо чекати? Може, вже зараз варто збігати? :o:rolleyes:

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче невідомого походження, не плутайся під ногами в слов'ян, вони якось розберуться в своїх справах без тебе. Тим паче на сторінках про Шевченка.
    Раджу вам угро-фінами та примкнувшими до вас баришнями Таннами, Галахвастовими-Баярдами відкрити окрему сторінку під назвою "Як омоскалити Україну", ось там і тусуйтеся.

6. ГРАНД

Чому ж невідомого?о_О
    Це птєнєц гнізда Кернеса-Добкіна. Близько-східного братства. Ті теж наче харківські євреї в Україні, але патріоти кацапщини. Замітьте, навіть не Ізраілю, а саме кацапщини. Приблуди. А цей дописувач тікав з Харкова теж через Ізраіль, але там не затримався і чкурнув до Канади. Ви лише спитайте у нього в якому році він емігрував і побачите, що (як не дивно)саме в той час коли відбувалась та сама велика хвиля еміграції совєтських євреїв.

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан Рівнянин; мне немного неудобно, но вынужден Вам сказать - в данном случае вместо слов: "народжені в Канаді рахують Україну своєю історичною Батьківщиною", надо было бы употоребить следующее выражение: "народжені в Канаді вважають Україну своєю історичною Батьківщиною"
    Извините за замечание, но я не могу такое слышать от украинцев!:pardon:
    Прошу не обижаться - я не ставил целью кого-то задеть!

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

9. ГРАНД

Згоден. Стать обізвати підлогою.... :)) Україна таки має таланти.Цуко.

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Що, не зрозуміло, що то машинний переклад, з російської. Англійською це було б the floor of the child. :)

11. Степаныч

А Ви наберіть у гуглі "підлога дитини". Потім поговоримо.

12. FourA

Офигеть!
    И ещё раз - ОФИГЕТЬ!
    P.S. в 1970 г. в СССР проводилась перепись населения...Моя жена тогда уже закончила пединститут и работала по распределению в сельской школе Воронежской области..Переписчиками там назначались обычно представители сельской интеллигенции - врачи, учителя....
    И вот знакомые врачи, проводившие перепись, рассказывали о разных забавных моментах при проведении опросов...
    Так на ответ переписчика - какой у вас пол, был дан ответ - деревянный...(естественно, подразумевалось - мужской или женский)...
    А для одного не вполне нормального парня был указан пол - "придурок"!
    Так что пидлога дытыны - меня в общем не слишком удивляет...
    Лишь говорит о состоянии преподавания.... Но не очень это веселит!
    Ещё одно послесловие - на Л.Ф я тоже несколько раз исправлял посты львовян...А ведь Львов признан самым украинским из всех городов!
    Употребление вместо "вважати" слова "рахувати" стало очень распространённой ошибкой...
    Люди механически переводят с русского...
    Нам в 50-е годы всё-таки хорошо преподавали украинский язык в школах!
    Ещё одно послесловие - Гуглопереводчик правильно перевёл с русского на украинский - пол ребёнка - стать дитини..

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну, набрав, і що ?

14. pes

pes Well-Known Member

Ваш пожизненно... потому что брешете, и это видно... таки Вы- троль

15. ГРАНД

А він каже що просто в такий спосіб любить московщину.:pardon:;):))

16. FourA

Ну а Ваш пол, вероятно -придурок?
    И тоже - пожизненно?
    И это, увы - правда!

17. Степаныч

Те, що цей "машинний переклад" вживають у рефератах, наукових роботах, популярній літературі. Де усі "справжні" українці? Язики в одне місце засунули? "Рахуємо", млін...

18. STK

STK Дуже важлива персона

Степанич! Об Украине с любовью! Я розумію, що в "справжнього українця", руки чешуться щось інше написати, але треба або себе якось стримувати, або інших хохлами не називати.

19. ГРАНД

Степанич. Не варто так розпалюватись. Бо і Ви також маєте свою частку відповідальності за такий стан справ. В чому він полягає? Про це вже говорено переговорено. Тому не варто так присоромлювати тих хто хоча б намагається дописувати українською. Я впевнений що з часом у цих людей мова поступово відшліфується. Головне , що у них є бажання.

20. STK

STK Дуже важлива персона

А до чого тут справжність українців?

а де твій аватар? :)