Оффтопи розділу

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mokbo, 2 бер 2012.

1. forester

forester Well-Known Member

Вот, уж, действительно, об Украине с любовью....

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ваша думка - Ваше право.
    А на те, як це відобразиться на Україні і що про це подумають в Україні, Вам також плювати?
    Найти пафос в слове "співпрацюємо", это ж сколько фантазии нужно иметь!

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Знаєте коли ви зрозумієте, чи пасуватиме вам той чи інший одяг? Тоді коли Ви його приміряєте, а не тоді коли послухаєте про нього по радіо.

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

В цьому питанні дозвольте з Вами не погодитись п. Гранд. З сусідами потрібно жити по сусідськи. Чубитись з ними просто дурість. А ось постійно виправдовуватись перед сусідом і стояти перед ним з низько опущеною головою не варто. Покора завжди викликає агресію з протилежної сторони і відчуття злобної вищості. Інколи можливо і потрібно по пиці шмалянуть.

З всім іншим я з Вами цілком згідний.

5. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

пафос не в слові, а в заяві.
    приклад співпраці наведешь?
    давай почнемо с харківських угод, яксравий приклад "співпраці"

6. Степаныч

В черговий раз повторити, що я, м"яко кажучи, не в захваті від нині діючої влади? Але ж співпраця з Росією не є виключно прерогативою влади. Минулого вівторка зустрів хорошого знайомого, у якого багато років бізнес в Україні (виробництво) і в Росії (збут). Живе на дві хати: одна в Олександрії, друга у Москві. Цілком задоволений такою співпрацею. Правда, на усі лади лає українське законодавство, яке, на відміну від російського, створює масу перепон для бізнесу.

7. ГРАНД

Ви мабуть не знайомі з моїм підходом до так званого кацапського питання в Україні та обуздання п"ятої колонни в докорінний спосіб.
    Я пропоную розірвати всі стосунки з кацапщиной терміном щонайменше на 10 років. Обгрунтування саме такого терміну, можна в окремій темі біль розлого. І після цього терміну поступово починати відновлення стосунків (диломатичних) виключно, суворо і беззастережно на підставах міжнародного права (щоб нікому із амбасодовців чи ще якихось офіційних представництв і в голову не приходило спілкування "без краваток" та в будь якому іншому вузькому, інтимному, чи довірительному сенсі). Гуманітарна сфера повинна у відновлених стосунках повинна бути табуйована, або вкрай, домінімуму обмежена. Не встигнити і оком моргнути, як від совко-кацапського менталітету в Україні не залишиться і сліду. Так, одного покоління цілком достатньо. Відразу буде відчуватись прорив буквально у всих напряках та галузях життя, починаючи від культури праці і закінчуючи пристойною поведінкою в побуті (таке явище як пияцтво та брудна матерна лайка будуть самоліквідовані). Якість виробництва та "проізводітєльность труда" в дуже короткий термін наблизяться до європейських стандартів. Корупція як що і буде, але не більша за середньо-європейську.

8. White Snake

не треба плутати "співпрацю з росією" та співпрацю між людьми, бізнес завжди бізнес.
    щодо законодавства, задайте питання вашим одпартійцям, для них немає ніяких перепон )))

9. Степаныч

Вузько дивишся на суть мого допису. Коли я там писав "ми" і "ви", то я як раз не владу мав на увазі, а "нас", українців. А влада що? Влада приходить і йде, приходить і йде... А "ми" і "вони" залишаємося.

10. White Snake

При цьому ми завжди жили краще, ніж інші народи імперії, і це визнаєте навіть ви. Ми із впевненістю дивимося у майбутнє, не боїмося Росії, а співпрацюємо з нею

тобто мова їшла про звичайних росіян - чалдонів, пермяків, рязанців...?
    де ви страх почуяли.

я дивлюсь на допис саме так, як він написаний.

11. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ви п.Гранд ідеаліст, а я реаліст і праґматик. В ідеалі нас потрібно в пустелю на 40 років...але то біблейські казки. А реально нам потрібно жити в тих умовах, які є зараз в світі. Завдяки безґлуздій політиці нашої влади за 20 років незалежності ми опинились між молотом і наковальньою. І нам зараз нічого не залишається як бігати по цій наковальні ухиляючись від ударів молота поки ми н станемо міцніші за крицю з якої виготовлено молот і наковальня. :pardon:

12. ГРАНД

Але вперто підете і проголосуєте за неї в жовтні.

У нас саме влада є монополістом в так званій співпраці.

Мабуть прагматик, який за для успіху бізнесу продав би ділянку менш успішного сусіда (по Олександрійській адресі) співпрацюючому з ним кацапському компаньону? І з без докорів сумління вихвалявся б успішною співпрацею.

13. olegp

olegp миється в бані

по цієї вступної не прорив, а скачування в брутальне українство

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Лучше сразу войну объявить.

15. Степаныч

Ні.
    Я вже писав про знайомого. Інший приклад: наша ФДП продає папір у Росію. Де в обох випадках вгадується влада?
    Якщо б цей російський компаньон використовував цю ділянку з більшою ефективністю, ніж менш успішний сусід, то правильно б і вихвалявся.
    У першу чергу.

16. White Snake

тому чому "потрібно співрацювати?"
    вам потрібно, ви и працюйте, а то виходить, що той хто не співпрацює - який не такий українець ))))
    і чому ви окремо підкреслили росію?
    треба працювати з усім світом і не варто ії ставить в якийсь окремий рядок.
    що США, що РФ - однаково

17. Степаныч

Це в тебе так виходить.:pardon:

18. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Що так ? Сємак не отсипала ?

19. White Snake

звісно в мене
    мені не потрібно, щоб виходило так як у тебе.

20. Степаныч

Ні. Сподівань не виправдала.

а де твій аватар? :)