Ваша думка - Ваше право. А на те, як це відобразиться на Україні і що про це подумають в Україні, Вам також плювати? Найти пафос в слове "співпрацюємо", это ж сколько фантазии нужно иметь!
Знаєте коли ви зрозумієте, чи пасуватиме вам той чи інший одяг? Тоді коли Ви його приміряєте, а не тоді коли послухаєте про нього по радіо.
В цьому питанні дозвольте з Вами не погодитись п. Гранд. З сусідами потрібно жити по сусідськи. Чубитись з ними просто дурість. А ось постійно виправдовуватись перед сусідом і стояти перед ним з низько опущеною головою не варто. Покора завжди викликає агресію з протилежної сторони і відчуття злобної вищості. Інколи можливо і потрібно по пиці шмалянуть. З всім іншим я з Вами цілком згідний.
пафос не в слові, а в заяві. приклад співпраці наведешь? давай почнемо с харківських угод, яксравий приклад "співпраці"
В черговий раз повторити, що я, м"яко кажучи, не в захваті від нині діючої влади? Але ж співпраця з Росією не є виключно прерогативою влади. Минулого вівторка зустрів хорошого знайомого, у якого багато років бізнес в Україні (виробництво) і в Росії (збут). Живе на дві хати: одна в Олександрії, друга у Москві. Цілком задоволений такою співпрацею. Правда, на усі лади лає українське законодавство, яке, на відміну від російського, створює масу перепон для бізнесу.
Ви мабуть не знайомі з моїм підходом до так званого кацапського питання в Україні та обуздання п"ятої колонни в докорінний спосіб. Я пропоную розірвати всі стосунки з кацапщиной терміном щонайменше на 10 років. Обгрунтування саме такого терміну, можна в окремій темі біль розлого. І після цього терміну поступово починати відновлення стосунків (диломатичних) виключно, суворо і беззастережно на підставах міжнародного права (щоб нікому із амбасодовців чи ще якихось офіційних представництв і в голову не приходило спілкування "без краваток" та в будь якому іншому вузькому, інтимному, чи довірительному сенсі). Гуманітарна сфера повинна у відновлених стосунках повинна бути табуйована, або вкрай, домінімуму обмежена. Не встигнити і оком моргнути, як від совко-кацапського менталітету в Україні не залишиться і сліду. Так, одного покоління цілком достатньо. Відразу буде відчуватись прорив буквально у всих напряках та галузях життя, починаючи від культури праці і закінчуючи пристойною поведінкою в побуті (таке явище як пияцтво та брудна матерна лайка будуть самоліквідовані). Якість виробництва та "проізводітєльность труда" в дуже короткий термін наблизяться до європейських стандартів. Корупція як що і буде, але не більша за середньо-європейську.
не треба плутати "співпрацю з росією" та співпрацю між людьми, бізнес завжди бізнес. щодо законодавства, задайте питання вашим одпартійцям, для них немає ніяких перепон )))
Вузько дивишся на суть мого допису. Коли я там писав "ми" і "ви", то я як раз не владу мав на увазі, а "нас", українців. А влада що? Влада приходить і йде, приходить і йде... А "ми" і "вони" залишаємося.
При цьому ми завжди жили краще, ніж інші народи імперії, і це визнаєте навіть ви. Ми із впевненістю дивимося у майбутнє, не боїмося Росії, а співпрацюємо з нею тобто мова їшла про звичайних росіян - чалдонів, пермяків, рязанців...? де ви страх почуяли. я дивлюсь на допис саме так, як він написаний.
Ви п.Гранд ідеаліст, а я реаліст і праґматик. В ідеалі нас потрібно в пустелю на 40 років...але то біблейські казки. А реально нам потрібно жити в тих умовах, які є зараз в світі. Завдяки безґлуздій політиці нашої влади за 20 років незалежності ми опинились між молотом і наковальньою. І нам зараз нічого не залишається як бігати по цій наковальні ухиляючись від ударів молота поки ми н станемо міцніші за крицю з якої виготовлено молот і наковальня.
Але вперто підете і проголосуєте за неї в жовтні. У нас саме влада є монополістом в так званій співпраці. Мабуть прагматик, який за для успіху бізнесу продав би ділянку менш успішного сусіда (по Олександрійській адресі) співпрацюючому з ним кацапському компаньону? І з без докорів сумління вихвалявся б успішною співпрацею.
Ні. Я вже писав про знайомого. Інший приклад: наша ФДП продає папір у Росію. Де в обох випадках вгадується влада? Якщо б цей російський компаньон використовував цю ділянку з більшою ефективністю, ніж менш успішний сусід, то правильно б і вихвалявся. У першу чергу.
тому чому "потрібно співрацювати?" вам потрібно, ви и працюйте, а то виходить, що той хто не співпрацює - який не такий українець )))) і чому ви окремо підкреслили росію? треба працювати з усім світом і не варто ії ставить в якийсь окремий рядок. що США, що РФ - однаково