Вітре,маєш рацію. За що садити ментів? Ну,закатували парусот людей,ну,розстріляли сотню-другу...хіба ж за то садять? А за що ригів садити? Ну.профінансували вони ті вбивства...хіба ж то гріх? Ну,вивезли в офшор парусот мільярдів дулярів...так вони ж за сім"ї дбали,за дітей своїх...
Совковий менталітет у вас, тому і живемо в такому бардаку з таким рівнем життя! "Вор должен сІдєть в тюрьмє!"
Чого сумно? Просто згадала як їздила здавати доки в універ . Ну я ще півдня в церквушці біля вокзалу просиділа. Літературу релігійну почитала ... Від дядьків тікала, побачили, що я кругами ходжу почали питатися Зайшла в магазин з такими суперовими дерев'яними дверима - думала бутік якийсь - а там секс шоп. Там на мене напригнула активна жіночка яка провела мене по всьому магазину і розказала що все цілком нормально нема чого стидатися поки я відходила від шоку. З'їла дерев'яну піццу з морквочкою, купила в магазі поблизу політехніки. Ну якщо цікаво можу розказати далі
Купіть коника. Красивий і екологічний вид транспорту Швидкість нормальною риссю - 20 км/год, розмашиста рись - до 50 км/год. По місту ніяка машина скорше не їздить. Їсть (якщо 500 кг) 2 т. вівса, 4-5 т. сіна, тонну моркви і 500 кг висівок. Що по грошам виходить 25 грн. в день з усім-усім. + 1-2 год. вашого часу. Якщо моркву і висівки сіяти самим - ще дешевше. https://www.google.com.ua/search?q=%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0&client=firefox-a&hs=5en&rls=org.mozilla:uk:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NwdRU4egHOvoywOkq4L4DQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1536&bih=789
Як ще нема целюліту, то рано чи пізно всерівно буде. Але як хочеш жінку, то на дупу на предмет апельсинок не дивись
Самойловичу, я прошу пояснити, за що ви мені вліпили мінус, причому за допис, який взагалі не стосувався вас особисто, і був відповіддю одній форумлянці про іншу форумлянку. По-друге, прошу також пояснити, що означає "та ціла Ясочка" і про танці на граблях. Я вам права не давала мене ображати, і ніхто не давав! Ви мене в чомусь звинувачуєте? Прошу конкретно вказати, де в моїх дописах і що аж такого ви побачили. Модератори, перепрошую за оффтоп. Але, направду, здивувала така реакція.
А давайте но я вам ще один мiнус влiплю, раз ви так iх по-дитячому боiтеся....)) З таким розумiнням i мисленням вам на дiвочi посиденьки пряма дорога, там i по-кацапскi пiсать смела можна.
Я не боюся мінусів. Можете ще один приліпити. Я не почула пояснення. Чекаю. В тому числі і на рахунок мого розуміння і мислення.
Іспаночко, перепрошую, але я не хочу переходити в пп. Я хочу, аби якась реакція модераторів була на безпідставне ображання і принижування одних форумлян іншими. Кнопку відповідну натиснула.