всього на всього... ---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ---------- ну я пішов....відрощувати крила...
Я что-то не то нажал, вобщем не знаю кому отправилось сообщение во второй раз, но в первый сам себе отправил. Поэтому лучше тут напишу, а то мало ли Мартини, спасибо тебе, что сменил мне ник так оперативно!
Це не те, про що Ви подумали! Це в нас така гра форумна - мафія. Минулої гри в першу ігрову віртуальну ніч до мене "прийшли" 3 гравців, і всі були чоловічої статі. Один був маніяком і заоленячив мене, другий був дівчинкою і блокував мене, а третій був комісаром і перевіряв мої документи. Зараз почалась нова гра, відповідно на носі перша ніч, хоча насправді вона називається нульовою, бо відбувається в нульовий день, хоча не завжди одночасно і не завжди називається нульовою. Але по суті просто перша. В цій грі багато прихованих моментів, тому "я в танку". Сподіваюсь Ви мене зрозуміли П.С. Тим, хто не грає в поточну партію, писати в темі гри заборонено!
нудно....... ---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ---------- але читати цікаво))))
Дорогие наши мафиозо-мужчины! Поздравляю вас с Днем Защитника Отечества! Будьте сильны, мужественны и доставляйте слабому полу как можно больше радости и тепла.