Ну все, значит я не смогу сыграть. Ведь никто не должен знать, что это я. А эти двое, меня узнают еще до того, как я свой первый пост успею отправить)))
хтось шось помилився!))) ---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ---------- якшо ти є за кордоном, а якщо ти українець і живеш в Україні, то відповідати на іншій мові - не логічно, кому треба - той зрозуміє.
подивилась би я як ти питаєшся на англійській в когось, наприклад, в Німеччині як пройти куди треба, а тобі знаючи англійську принципово відповідають німецькою тільки тому що "кому треба зрозуміє"
Какой-то уйней страдаете, честное слово. Кому как удобно, тот так и разговаривает. Кто как ХОЧЕТ, тот так и разговаривает. Придумали какие-то идиотские правила этики и тыкаете ими. Успакооойтесь
Та залишіть вже ті мовні питання!!! Вже надоїло, чесне слово... Ми в мафію граємо, чи стосунки виясняємо? Еребус, а ти, до речі, більше всіх хвилі розгойдуєш завжди...
Я відправляю всіх звідси у Салун - там би я зрадістю поспілкувався з Хантером та ін. щодо мовного питання, а не тут. ---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ---------- До речі - простіть мене всі за хамство чи щось подібне, що буває за часі гри!
Бог простит! Ну и меня простите за все обиды! ---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ---------- А можна взагалі нікого нікуди не відправляти? Хай кожен буде там, де хоче...