А чому тоді кажеш, що жителям Львова краще не писати російською? Виходить проти російської... Коротше Винен МАРТІНІ!
-Erebus-, нашо дурку включаєш? Мене також напрягає, що Персі, Контік, Зю, Нікіта пишуть російською. Прохору, Фоксі, Іванці ще прощається. А решті ні
Зю і Нікіта від початку по руски грають А от у випадку з Персі і Контраст, не хочу вас образити, але дійсно воно "ріже око"
Я не буду вже лізти в гру, але. Хід маньяка обраховується першим за хід мафії. Маньяк вбив останнього мафа. Питання на засипку - якого фіга мене вбило?
МАРТІНІ внятно написав, що напрягає вже просто. Ті хто ненають української, прошу, пишіть російською. Ті хто знають, пишуть укр. так важко? Хто коли про то заїкався? Слиш, ти б взагалі промовчав. Ти то? Та ну? Точно? Маю сумніви... За 34 партію відповіш? За те, як нас підставив? Нє, ну тут пацієнт дійсно складний.... ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- А тим, що знають, а не зрозуміло чого пишуть російською.
Це ти про себе? Я думаю все це лікується, не хвилюйся... Тобто, якщо людина знає українську, то використати інші мови заборонено?