Оффтопи мафіозні

Тема у розділі 'Мафія', створена користувачем hunter, 11 жов 2010.

1. hunter

hunter мандрівник

за що мені жовта картка, можна пояснення???

що конкретно я порушив?

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

спробуй з"ясувати це приватно спокійним тоном із модератором, який видав карту. Ви знайомі особисто, не думаю, що не порозумієтеся. Чи тобі цікаво не з"ясувати, а повиступати?

3. hunter

hunter мандрівник

а я не спокійно запитав? о_О

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Хантер, чого кричиш? Я тобі все написала...

5. hunter

hunter мандрівник

я не кричу!
    питання зняте.

6. Кохана

Кохана LuBimaya

Хай буде хоч сто сарказмів, але у відповідних для цього місцях! Офтопити - в офтопи, будь-ласка!

7. hunter

hunter мандрівник

хантер - хто не знає
    - я можу ставити більше одного знаку запитання - то означає що я хочу почути відповідь на запитання, а не шоб його проігнорили
    - я ставлю більше одного знаку оклику - це означає, що я нЕ кРиЧу!, а просто настоюю на важливості.
    - і взагалі я тихенький і спокійненький, коли бавлюсь в мафію :cool:
    - не нервуюсь (майже), не кричу ніколи! і т. д.
    - і для мене звичне діло: "???" "!!!" "..............."

такшо для мене це звичне діло ставити багато знаків пунктуації і "старі форумчани" мали б це знати

дякую за увагу :bye2:

8. Templar

Templar Дуже важлива персона

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мартіні - ти Одмін, які проблеми роби обмеженя за правилами, що грати у Мафію можна лише УКРАЇНСЬКОЮ і заборона через ip реєстрацію Росіян.
    А то вже дістали, якщо чесно - у темі "двомовність" у Салуні пишуть, що в нас в Україні повна свобода з мовами, але кожного разу я бачу, що не подобається коли українці пишуть російською, хоч мають на це право у дійсно демократичної Країні!
    І добре би це у Салуні писали, а то вже і у грі Мафія почалось!!!

• Подобається Подобається x 2
  10. hunter

hunter мандрівник

угу!!!
    ........

11. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

які в дупу обмеження? Яка заборона? Буде так - не буду грати.

12. -Erebus-

Та... Конті, ось тебе несе...
    Я теж пишу, про то що дістали розмови про обмеженя, ти ставиш мене "-1" і пишеш, що згодна! :))) Я сміюся!

13. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

соррі, в мене ейфорія ще не пройшла, пардон :haha: питання знімається

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

На ГОСУДАРСТВЕННОМ УКРАИНСКОМ языке нужно думать и играть в мафию. Русскоязычные мафиозы должны быть сурово покараны, дисквалифицированы и оштрафованы. Хватит панькаться с маскалямы погаными. Они нам еще за Крым, черноморский флот и голодомор ответят!

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Не нужно бояться вводить запреты! Если русская речь напрягает и создает дополнительный дискомфорт для пользователей, то нужно эту речь искоренять всеми возможными способами. Ну подумаешь, свалит 3-4 человека, зато ВСЕМ остальным как хорошо то станет! И не забывайте еще вот о чем! пока на форуме есть русские, уверен, многие НАСТОЯЩИЕ украинцы просто не хотят регистрироваться и играть тут т.к. противно и не по понятиям.
    Нужно всех русских забанить, аккаунты удалить, пригласить священника, все тут освятить и впредь пускать только по предъявлению ксерокопии паспорта и идентификационного кода!

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:51 ----------

Мы, НАСТОЯЩИЕ украинцы, должны отстаивать права в своем собственном доме. Нельзя наглым врагам отечества позволять наглеть еще больше! Сунулся сюда - учи сволочь украинский язык. Даже узбеки на московских стройках учат русский, а русские приходят СЮДА и начинают СПЕЦИАЛЬНО по русски играть, тем самым развращая молодое поколение форумчан. На русском языке говорят Ксения Собчак, Владимир Путин и Андрей Аршавин, ТОЛЬКО это УЖЕ великая причина предать анафеме этот диалект и всех, кто на нем изъясняется.
    Даешь референдум!

---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

Каждый говнюк должен ответить за свои мерзкие деяния и распространение мракобесия.
    Боженька, спаси, СОХРАНИ и дай нам сил и стойкости пройти весь этот путь от начала и до конца!

• Подобається Подобається x 4
  15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Верни Балотелли

16. Коли писав пропозицію то мав на увазі трошки інше, ніж те, що сприймає у свою сторону Зю. Я не пропонував обмежувати писати російською, щоб не провокувати написання суржиком. Головною метою пропозиції є те, що гравець має розуміти українську мову, а якою він вважає писати, то його справа. Взагалі-то з точки зору культури і вихованості(про що зобовязаний знати Хантер, як викладач), на якій мові звертаються до вас - на тій і бажано відповідати.

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Самый адекватный Марио на месте!

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

А я теж вважаю, шо русскую речь нужно искоренять всіма можливими способами, можна разом з носіями!
    Всьо, принципово пишу тільки українською

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

ну вот так и ходи, а то цепляешь непонятно что )

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Еребус, ти прикидаєшся оленем, чи просто українську мову погано розумієш? Тоді перечитай ще раз написано мною. Я десь писав про якісь заборони? Процитуй, де саме я таке писав?

Я особисто ось цими руками писав правила форуму, і у першому ж пункті цих правил чорним по білому написано, що прийнятими тут мовами спілкування є українська і російська. Як в тебе вистачає чи то наглості, чи то дурості писати після цього таку маячню? На цьому форумі вже 8 років від першого дня ніхто нікому не забороняв спілкуватися російською мовою.

А вище написав я рівно те, що написав, не більше і не менше. І не треба вишукувати в моїх словах таємний зміст і додумувати якісь провокативні бздури

• Подобається Подобається x 2
  20. -Erebus-

Але було написано, що ти ЗА то, щоб деякі форумляні писали українською... Мені здається, що ті форумляні без зайвих порад самі знають якою мовою і коли їм писати!

а де твій аватар? :)