Johann, ласкаво просимо на ЛФ! Для зручності спілкування з Вами, заповніть, будь-ласка, не складну анкетку! Дякую!
В последней игре три мирных заявляли себя разными статусами, по разным причинам. По моему опыту игры эта тактика результативно срабатывает в очень редких случаях, а в большинстве попыток лишь делает хуже для города. Бо приносит с собой дополнительную путаницу и нісенітницю. Короче, в большинстве случаев для города эта тактика хреновая. Пусть каких-то своих краткосрочных целей ты этим временно и добился, но общий итог для мирных будет скорее всего в минусе. Исключения бывают, но они редки.
Ищем игроков! Нужен еще хотя бы один и сегодня начнем. http://bah.legko.ru/forum/index.php/topic,27.0.html
для москвичів потрібно ще пункт анкети добавити бо якось то не серйозно, коли людина починає грати і пише, що "більшість написаного я не розумію"...
А я згоден з Охватом і Хантером. Я за те, щоб ті, хто спілкується українською, вміє писати українською, грали також українською. Мені, наприклад, якось воно навіть неприродньо воно виглядає, коли Контраст, Персі та інші львів"яни, які на форумі спілкуються українською, в мафію грають російською. Тим більше, ми тут всі чудово один одного розуміємо.