Грілка ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ---------- Агая замість того,щоб готуватися до завтрашнього виступу на методоб"єднанні,тут сидю
Індик теж думав і в бульйон попавШютка. Я теж грати хочу,але імхо,то трохи заскоро з 8 числа.То ж свята ше. Різдво,Марії,Степана,Маланки..От десь так числа 15 можна починати набір.
та до 15 я помру. бо в мене іспити. короі як хочете 10 то я можу бути ведуча. а як ні. то я пропаду десь на 2 тижні після 20 числа. бо у мене ремонти почнуться і всяке таке. наука інститут. ну ви панімаєтє як то)
А хто хоче прямо зараз і вже зіграти коротку бліц - гру? )) Ігрові сутки приблизно 1 год. реального часу. Я якраз не можу назбирати бажаючих, а зіграла би... )) Але ресурс російськомовний, якщо хтось хоче вже - кажіть )
явилася... припилилася...певно не зможу... ---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ---------- не люблю думати російською...
Вже не актуально )) Шось народ після НР такий тяжкий на підйом, шо ппц. Я просто з п'ятниці випадаю з інтернет життя майже на 3 тижні, хотілось зіграти )) а не вийшло )