А зачем создвать новый тред на другом форуме для международной игры, если международная здесь? Притом активно зазывать в него народ под агиткой "ЛФ сдох, все придут сюда"?
І такі частина користувачів дійсно пішла ---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- Чого так?.....
я не буду оглашать свое мнение, иначе придется ругаться матом там был баланс - все с ролями мирные, ток 1 мир без роли я предложила всем вскрыться при таком раскладе разумеется но они побоялись, что мафам станут известны их роли ))) более того, попытались казнить меня - единственного вскрывшегося дока ))) на полном серьезе в общем, я не хочу вспоминать этот кошмарный сон ))
Та ну... це було коли кава тільки почалась, тоді там було краще!.. Тим більш, як я казав, я принціпово проти лише однеї людини на ЛФ! ---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ---------- Та... миирні гравці так собі зіграли - але ж їх ще можна навчити!
принципи - це добре, але принципи на чомусь мають базуватися, має бути якийсь фон, факти. З фактами і воювати простіше. А зараз ота сліпа алогічна і ірраціональна ненависть до модератора Л. нагадує вже просто масовий психоз. Ніхто внятно не може пояснити. ---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ---------- І взагалі, Еребус, покайся, ми все зрозумієм