нєа ---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ---------- Оводе, випередив поки я обрізала)
наприклад, шо ти зараз читаєш, тобто в якій ти зараз темі.... ---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ---------- зайшов на профіль любимої глянув фотку і чуть не забув чого зайшов...
дивно... мені здавалося, що у мене ця функція завжди була... ---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ---------- тоді вибачайте але то не суттєво я не користуюся цим для гри ---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ---------- овод, а нашо тобі так багато вкладок з ЛФ-ом одночасно? боїшся щось пропустити?
млін.. шо всі позабували чого ця функція була відключена? ти ж пишеш шо толку з них... тобто можуть бути і включені...
На Тривиуме..ум... Читал тама один их расклад - каждый игрок отыгрывал определённое чуство, причём отыгрывал довольно таки круто. Ну прям очень понравилась, одна из лучших игор, которую мне доводилось видеть.
Та він російською - мені не цікаво лише через це ! ---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ---------- Так, так... Любіма, я все одне лікую тебе, так що якщо Щасліва раптом мир, то стріляй Персі! І до речі! Дєріл, гра ще не закінчилась, якщо Ви не пишете капітуляцію! І тобі не можна писати у цій темі!