В связи в нестабильностью выхода в Интернет я больше не смогу играть в мафию с вами. Извините, но другого выхода у меня нет. PS Возможно когда-нибудь вернусь, но не обещаю
А чо в мене немає тої функції, щоб подивитись хто де на форумі?? або де її знайти, не доганяю щось.. Та я морожусь(в прямому і переносному брррр ), може далі буду грати)
то просто в любимої додаткові повноваження... тепер боюся підходити навіть)))) а так в простих мирних форумлян того і дальше нема.... до речі, мартіні, в одних є доступ до додаткової інформації під час гри(в тебе, нірванки, любимої), а в інших немає... може тоді вже всім дозволити, а то не рівні умови получаються...
та, я теж таку хрєнь хочу)) ---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- буду, якщо не станеться ніяких форс-мажорів )
ти то бачиш, а я нє.... дещо подивитися.... ---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ---------- не не всім, а тіко модераторам.....
є у всх під фото... пише останні відвідини поточна активність перевір зайди до мене наприклад ---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ---------- у мене ця функція завжди була... наприклад