Отже: я написала Хантерові в приват свій тел (власне, я його вже писала десь тут відкрито - номер той самий), Пишіть мені в приват ваші номери - і намагатимемося зустрітися!
Ага, записала, дякую! Сьогоді і завтра ми у Львові, потім маємо бажання поїхати днів на 3-5 десь ще (Карпати?), потім знову через Львів до Києва.
Привітики всім Твістер, а шо зразу не сказала, шо до Львова їдеш? ) Я, швидше всього, в неділю вернусь домів кину тел, може ше будеш ПС. Давайте вже на гру збиратись, я орієнтовно через тиждень вже можу починати бавунькатись )
Всьо з вами ясно. Ти моє пп з номером тел. отримала? А то я з глючного нету вихожу Чо то? Шось не пойняв... Караул, я розівчилась розуміти Овода, біда от як воно довго в мафію не грати А я би зі старою гвардією із задоволенням партійку зганяла
Боти відпадають. Я через тиждень десь могла б починати грати. Поки народ збереться, то напевно буде якраз
Яке літо, ик вже час кому про навчання, кому про роботу думати по перше по друге, я за літо зіграла 2 гри, найцікавіші на своїй пам'яті напевне ) так шо треба встигати всюди )) до речі, є цікава ідейка, але треба 15 гравців, плюс спитати в авторів правил, як на рахунок їх скомуніздити але то десь потім може, поки відкривайте набір, розсилайте пп, ІМХО вже можна, кінець серпня - час повернень з відпочинків в основному, людей 10 - 12 нормуль буде ну а як нє, то нє я б не відмовилась десь на наступний - через один тиждень зіграти, вересень вже розписаний, )) не зможу
Настя, с Днем Рождения!!! Хантер, вот ты не представляешь, как я ненавижу ФЛГ ))) Я там уже четвертый раз подряд маф
Настю, з Днем народження! Дуже приємно було познайомитися! :girl_claping: ---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ---------- Так, навіть записала! Але, на превеликий жаль, ми вже мусили повернутися додому Дуже-дуже сумно, бо і Львів, і Карпати пречудові.