по твоєму це ще утро? ---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ---------- не тре було мене вішати....
бачиш різницю лан, все після гри ---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ---------- два тижні заявлялися....
Да, перспективы не самые радужные... Самые активные игроки куда-то все сбежали... Теперь я тут получаюсь самый активный, парадокс... Ну или по крайней мере нахожусь в группе активистов)) Но последнее опять-таки тревожный симптом))))))
то тре робити так - запис на гру до трьох днів, якшо більше, то перезапис. і ше одне - активісти повинні розсилати всім запрошення)))
ТАДАДАДАМММММ!!!!! Любімая знову в темі!!!!! Скучила за всіма, думала ви тут уже стопятцот ігор зіграли, поки мене не було!!!! Хантер і овод, з днюхами вас минулими!!!!!
з наступного тижня.... ---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ---------- якшо люди назбираються...
Я не знаю як у мене буде з інтернетом.... Зараз такий момент, що можливі перетряски в особистому житті, тому... Не знаю чи гратиму...