Овод, ти і тут з мене ржеш ))) Посоромився би хоч сьогодні )) Любі друзі! шось не то Любі мої! трохи краще, але все одно не то Дорогі мої мафіозники, о! Дуже дякую вам всім за вітання! Всіх люблю, ви найкращі Побачимось не скоро, поки я розправлюсь з подарунком від Овода, самі розумієте Цьом всім
Дорогий наш Персику!Вітаю тебе з днем народження!!Бажаю завжди залишатися такою веселою,класною,красивою!!Ми тебе любимо!
Добре шо не тим, на що б подумали поляки чуючи слово "пєрсі" Персі-няшка, з Днем народження!!! Удачі і в грі, і в любві коханні! Наша бригада вітає Тебе!!!
я той шо посередині :cool: ---------- Додано в 02:20 ---------- Попередній допис був написаний в 02:13 ---------- то вам, дівчата і жінки
Поздравляю Всех моих любимых, опытных и начинающих мафиозниц! исчо вот Вам такое караоке. вечером как напьетеся, на ночь обязательно спеть трижды))) http://www.youtube.com/watch?v=C3BG0dvURfs&feature=related
ну що ж дорогі мафіозниці.... вітаю з святом запою тьфу ти 8-го березня.. щоб вам крилаті олені понаприносили подарунків багато... а дятли дзьобаті не задовбували часто))))
х.з. ))))))))) шось нічо не пам'ятаю )))) сподіваюсь, обійшлось )) То одна з модифікацій, дехто мене так і називає вже давно, )) так шо я не проти ) Гарний вийшов подаруночок І ще раз дякі - дякі І ага, сьогодні за всіх нас, супер - мафіозниць )
Угу. Всіх наших чарівних мафочок вітаю з цим весняним щастям. Будьте такими ж квітучими та легкими, як весна. Любові вам і посмішок.
А праворуч (з яйцями) - Зю Не знаю чому, але така асоціація :shy: ---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ---------- А шо, треба було прикрити свої.. Ну ви поняли А не так як той справа, безсоромник А щодо присіла перед Хантером - в нас навіть така фотка є, коли були маленькими - я на ровері, а Хантер так само поруч.. Чи то був інший брат? Вже не пригадую..