Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :)..............

    ---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

    Гарні паски!!!Молодчинка.:good:

    ---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

    Не мало...явно будете мати багато гостей....
     
    • Подобається Подобається x 7
  2. Honda

    Honda Well-Known Member

    То менша половина;)
    Ми багато віддаєм за померлих (за простибі).
     
    • Подобається Подобається x 5
  3. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А рецепт? :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Venus

    Venus translator

    Варіант:
    рибний фарш, з нього колобки, обваляти в муці, підсмажити в олії, викласти в форму, залити соусом (1-2 цибулини + 1 морква підсмажити в олії, додати склаянку бульйону і 3 ст. л. томатної пасти, спеції до смаку), запекти в духовці до 1 години.
    Я таке роблю зі щуки, якщо вона стара і буде сухою як дрова після смаження на сковорідці.
     
    • Подобається Подобається x 7
  5. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Вони жирні. Їх треба варити. :bad:

    Хочу навчитися пекти канадське печиво "Хвіст бобра". Може мені хтось підкаже, як його готують. Бо в інтернеті я рецепту не знайшла.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Оль,немає часу зараз ,трохи звільнюсь тоді пофоткаю.Та й фотік у Наташки,а її немає.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Фух!!!!Тортик доробила,ніяк осбливо не прикрашала,і часу на те не було,та й так самі з"їмо,єдине що натерла шоколадних баранчиків і все ( то я їх так називаю...)
    Торт горіховий з баранчиками...
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 14
  8. Honda

    Honda Well-Known Member

    А в мене на всі свята печеться завжди "Київський", тато його дуже любить. а ще є сирник, і з вишнями. Лишилось тільки нині їх глазуркою полити.
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Я теж його дуууже люблю,отой мій рулет з "очима" якраз крем робила від Київського...А самі київські коржі дооовго сушаться, а в мене електрична духовка,тобто дооорого,за цей місяць прийшло 80 гр. за світлоо_О вирішила обмежити своїх горіховим тортом і рулетом замість одного Київського.
     
    • Подобається Подобається x 6
  10. Honda

    Honda Well-Known Member

    Ага. А ми включаєм духовку на деякий час, потім виключаєм, і так коржі з білком сушаться.
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    ...моя швидко остиває,там вентелятор стоїть,який, охолоджує,отакето ноухао...мушу сушити до останнього....
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    Спартак і Сирник...:)
    І ще цього разу якийсь новий мама пекла...:give_rose:
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. Honda

    Honda Well-Known Member

    Ще хочу попоробувати спекти Шварцвальський торт, знайшла в неті детальний опис приготування... але то трохи пізніше;)
     
    • Подобається Подобається x 6
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Дуже легкий і смачний...........Головне не перевзбити вершки.
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

     
    • Подобається Подобається x 4
  16. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    poetka,
     
    • Подобається Подобається x 6
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А я хочу спробувати спекти торт Моцарт"
    Нині ми тортики не пекли.Зробили знову "Бите скло" і сирник Сльози ангела.
     
    • Подобається Подобається x 6
  18. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Я спекла сирник, печенько(малий впросив - бо йому цікаво вирізати), тільки що тірамісу закінчила (теж малий впросив). Не знала, куди подіти білки, що з паски залишилися, то спекла два бісквіти з какао, посередині корж з сушених білків і перемастила кремом зі згущеним молоком. Ну і як на кожне свято - вафлі. Ще мав бути рулет бісквітний, але я вирішила, що то буде забагато всього
     
    • Подобається Подобається x 7
  19. Honda

    Honda Well-Known Member

    Нямка, то така смакота...
     
    • Подобається Подобається x 5
  20. Honda

    Honda Well-Known Member

    Сирник такий смачний получився, і Київський;)
     
    • Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)