Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Summer

    Summer Well-Known Member

    я робила минулого літа, скажу чесно - на любітєля.

    ой я теж зауважила, якась та курятина в сільпо не того, певно польська, не купую, і мамі сказала не купувати...
    А за рецепт тих "курячих хробачків" велике дякую, занотувала, буду робити на свята!
     
    • Подобається Подобається x 7
  2. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    І я теж буду робити, але в суботу, щоб вони (ті хробачки) не пахли і не спокушали
     
    • Подобається Подобається x 6
  3. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я хочу рулет курячий зробити,з цілої курки,але не знаю....після вчорашніх крилець на ті кури дивитись не можу взагалі....
     
    • Подобається Подобається x 4
  4. Summer

    Summer Well-Known Member

    купила маргарин, сметану - буду пекти кошички-пасочки :)
    а зара на скору руку лаваш - всередині начинка черемша та яйце, дуже смачно, ситно і швидко ))
     
    • Подобається Подобається x 7
  5. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    варений? чи ти печеш?
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Доброго дня и не пересолить!
    Сын крутит фарш, будут рыбные котлеты.
    Рыба (филе) - какая нравится, или на какую денег не жалко.
    Белый хлеб, замоченный в молоке.
    Сало
    Лук
    Чеснок
    Манка взболтана с яйцом. Пускай набухает.
    Можно морковь.
    Приправы (кому какие нравятся)
    лимон (кому нравиться)
    Соль по вкусу.
    Панировочные сухари.
    Три раза перекрутить и поставить в холодильник на полчаса или час, да хоть до утра.
    Лепим, можно обмакивать в кляре и в сухари, можно просто в сухари и жарим.
    Гарнир вкуснее всего картошка, пюре.
    :)
     
    • Подобається Подобається x 14
  7. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    :good::good::good:
    :nyam2::nyam2::nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 5
  8. Можна легенько відбити філейку , Накрити охолодженим тоненьким омлетом ,покласти рядочком запарений чорнослив,звернути рулетом ,зав*язати Ниткою,дати в щільний целофановий пакет ,ще раз обв*язати ниткою і зварити,буде курячий рулет.На омлет ще можна дати відбите тоненько порізане сало .Замість чорносливу можна дати горошок.Але я люблю той варіант ,який запропонувала перше.:good::good::good::blush:
     
    • Подобається Подобається x 9
  9. Про часник : скажена на кухні (Юлія Висоцька) зубчик часнику давила ножем ,а потім дрібненько різала.Пробувала ,сподобалось ,але не завжди є час з тим возитись.:blush::blush::blush:
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Цілу курку розділяю,виймаю всі кістки(але обережно,щоб шкури не порвати) додаю ще 2 філе товчу то все перчу даю часничку і приправ скручую в рулет і в плівку.... обмотую ниткою і варю, а потім під прес:)Смакота ше та...

    ---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

    Одним словом покажу...:)
     
    • Подобається Подобається x 6
  11. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    я теж такий роблю, але начиняю чорносливом, просто думала, може в тебе якийсь інший спосіб
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. На велику курку смажу два тоненьких омлета ,охолоджую.На м*ясо кладу тоненькі шматочки сала ,попередньо його легенько відбиваю,солю-перчу ,на сало кладу омлет ,завертаю ,обв*язую,кладу в пакет ,знову обв*язую і варю. Філе не добавляю ,і так достатньо м*яса. Можна покласти всередину чорнослив або зелений горошок ,буде гарний розріз і смак.Вариться приблизно годину,причому кості я додаю в воду ,в якій вариться рулет ,додаю моркву ,цибулю,всі приправи до бульйону.Маю рулет і маю бульйон.:blush::blush::blush:
     
    • Подобається Подобається x 9
  13. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    не знаю, як мені ще до неділі піст витримати...мало того, що тут начитаюсь і надивлюсь, так ще й вдома готувати треба :sad:

    Маю язики, і не знаю, що з ними робити..Салатик зроблю точно, а на гаряче традиційно в сметані щось вже не хочеться. Поділіться рецептами, хто як їх готує
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Не купую ніколи....Бриджусьо_О:bad::bad::bad:

    ---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

    А я то виливаю,нашо їсти воно ж варилось в клійонці,всетаки клійонка - хімка целюлозна:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  15. Honda

    Honda Well-Known Member

    Пекли дома паски, коржі на торти спекли і конвертики з яблуками і варенням з ружі...
     
    • Подобається Подобається x 8
  16. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    А це мої пасочки:girl_smile::girl_smile::girl_smile:пекла перший раз...трохи нерівні, але головне, що мої!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 19
  17. Та рулет теж в хімці....
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Honda

    Honda Well-Known Member

    Ми цього року теж такі пекли вперше,бо завжди такі(фото з нету);)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 13
  19. Фрезія

    Фрезія Well-Known Member

    До рибного котлетного фаршу я ще додаю трошки плавленого сиру і дрібно-дрібно порізаної зелені (петрушка або укроп, чи разом). Дуже покращує смак, додає ньюансів. :)
     
    • Подобається Подобається x 8
  20. Honda

    Honda Well-Known Member

    От такі в нас пасочки;)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 20
а де твій аватар? :)