Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мій тепер на строгому пайку. Якщо ніц не купить, і не приготує то ніхто ніц в хаті не їсть. Наразі ще не голодали. :)))

---------- Додано в 01:51 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ----------

А моя кілька днів тому свиню заколола, а мені ноги не дала.:pardon: Кажу мужові слухай а я тут ковбаску хочу робити, і шиночку на свята ней би мама чвертку пацєті дала. А він каже, та ти подзвони тай вона тобі з задоволенням дасть.:mocking:
    А не дала. Сама ковбаси наробила. :haha: :haha: :haha:

• Подобається Подобається x 13
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Оль така класна форма,силіконова??????Якщо не секрет,де купувала?????
    Тортик файненький,не стандарт, я б сказала :good:

• Подобається Подобається x 8
  3. tenkovir

tenkovir Well-Known Member

В минулу суботу готував, знімав на фото та відео приготування дерунів, але тільки вчора довів все до толку - ДЕРУНИ, теж класика кулінарного жанру, самий простий рецепт, з картоплі, яйця, муки, солі, та мінімуму спецій.

• Подобається Подобається x 10
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, форма силіконова, купляла на ДП (я там часто покупки роблю, бо там покупка з доставкою чоловікові на роботу, а мені їхати до Львова щоб щось одне купити - невигідно)

ну так, бо робилось не по рецепту, а з того, що було в наявності :)

• Подобається Подобається x 6
  5. poetka

А в мене сьогодні"РИСОВА БОМБА"
    Тушковане філе курки,печериці,шпинат,під соєвим соусом з часничком...:nyam2::nyam2::nyam2:

• Подобається Подобається x 13
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

:)

• Подобається Подобається x 8
  7. poetka

І ще пробувала пекти хліб від Філософки,такий пухкий вийшов,колосально-смачний....Дякую!!!!:give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:Правда я пів на пів брала молока і води.....ЛЬвів"яни які куштували багети в Ашані мають спробувати цей рецепт,дуже схожий смак і шкуринка хрумкенька....
    "Хліб від Філософки"

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

І медові кексики з мигдалем:

• Подобається Подобається x 12
  8. deva

deva Well-Known Member

ми це в себе бачили:)

• Подобається Подобається x 3
  9. Venus

Venus translator

І де у Львові нормальні продукти? Купила морожену тиляпію, запекла в духовці з вершками - не те. Напевне, зо 3 рази перезаморожували. :cry: Де купити свіжу? Охолоджену?
    Вчора з розпачу стушкувала куряче філе в сметані - завжди готую, коли фантазія закінчилася. Робиться хвилин 20, а решта - на плиті вже без моєї участі;)
    А ще вчора спекла кексики з кокосовим пудингом.

До речі, про тиляпію. Прочитала про неї вперше у чоловіковому журналі про підводне полювання. Вона, виявляється теплолюбна
    , тому підводні мисливці полюють за нею і взимку, бо на на охолоджувальних басейнах АЕС вода на кілька градусів тепліша! Її в Україну спеціально для тих басейнів і завезли, для їх очищення, бо рибка невибаглива у їжі.

• Подобається Подобається x 4
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Немає у нас такої риби,хоч і вода тепла в охолоджувачі.У нас соми і коропи з карасями розводять,але рибу ловити заборонено.

11. poetka

Будуть ліниві вареники,борщ, а на вечір щось тай придумаю ...

12. Alias

А ми будемо доїдати те,що вчора від ДН залишилось:)

• Подобається Подобається x 2
  13. kjk

kjk Дуже важлива персона

:cry:
    Думаю шо так недобре
    Перша година а ще не снідав
    І щось приготувати настільки влом
    :sad:
    Хоч в фастфуд іди
    :cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 1
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я в такому випадку купую вареники.. У Львові ще купувала пельмені, а тут не смакують магазинні :sad: Чоловік в такі моменти ліні купує ковбасу до підсмажування, або сосиски. З булочкою йому смакує.

15. Alias

Качка під вишнево-вершковому соусі
    Торт-желе і перша спроба прикрасити торт мастикою....не вийшло:sad:

• Подобається Подобається x 14
  16. poetka

Чому?????о_О

17. Alias

18. Radistka

Radistka Rändaj

• Подобається Подобається x 4
  19. poetka

На перший раз квітуючки так нічого вийшли,але з часом рука набивається, я сама ще вчуся....з нею намучитись треба то правда,особливо коли якісь мацюпунькі деталі робиш,то взагалі...якщо якісь питання звертайся напишу,а мо і покажу міні майстер клас...

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

А ти що брала для мастики????

• Подобається Подобається x 5
  20. Alias

маршмелоу...Я мабуть їх не дотримала трохи в мікрохвильовці,бо попадались шматочки нерозчинені.

а де твій аватар? :)