Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Розчленувала курку. Кості на бульйон, лапки-крильця запечу на вечір, а філе заморожу на потім - буде на якийсь салат.
    Ото дурна проблема - так ми прийдемо до Вас :)))

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

.. для безпорядку треба буде хлопців з Салуну запросити :)))

• Подобається Подобається x 8
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Тюлька самая маленькая, плоская, килька побольше, до 12 см, хамса и анчоус одно и тоже, размером чуть больше тюльки, но более мясистая

• Подобається Подобається x 6
  3. deva

deva Well-Known Member

чекаю....... настрій такий, що ревіти хочеться.....так що гості були б доречні

• Подобається Подобається x 4
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

І шо то за хандра,ану всі на мої сирники з шоколадом;)

Моркв"яні сирники під гарячим шоколадом і з гарячим шоколадом.....Смакота[​IMG]

• Подобається Подобається x 15
  5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Понаписали про пирожки с капустой и рыбу. Пошёл тушить капусту и чистить рыбу. Ох проказники.;)

• Подобається Подобається x 11
  6. SirenkaSirenka

SirenkaSirenka Active Member

а хтось робив сам арахісове масло? :))

• Подобається Подобається x 1
  7. Summer

Summer Well-Known Member

на вечерю була піца, але трохи розстроїлась...чи то мука, чи шо, робила як завжди , а вийшло трохи мале, розкачую, а воно зменшується...ледве розкачала, ніхто не зауважив:), але я розстроїлась, що не таке як завжди...:sad:

• Подобається Подобається x 3
  8. syavych

syavych копач

А я от відімстився нині за усі ваші знущання над голодним сявичем. Помста виглядала апетитно :tongue:

• Подобається Подобається x 11
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І як же воно зветься?Що там рис,то зрозуміло,а все інше можна тільки здогадуватись:)
    Сявичу,оце аж тільки зараз Ви спромоглися відімститися? А до цього часу були голодним? Ай-яй-яй...

• Подобається Подобається x 5
  10. syavych

syavych копач

• Подобається Подобається x 8
  11. Лінь було йти до магазину за хлібом, замісила свій ,чекаю ,поки підросте ...А ще маю молоко в холодильнику ,та під свіжий хлібчик...:good::good::good:

12. Alias

А я чекаю на пармезан з Італії і будую плани куди б його застосувати:)Планів багато-пармезану мало:))...

13. poetka

А я б спробувала з маскарпоне і отих печеньок італ. тірамісу збацати,але доооорого.

14. Alias

Угу..якби ще в наших магазинах то було.
    А мені сьогодні гречка снилась по 17.50.Весь базар був завалений мішками по 10 кг.Але дуже багато мілкої з зеленкуватим відтінком і дуже мало мішків з нормальною(мабуть нашою)...Але я так і не купила:)

15. poetka

Є.....Дооооорого!!!!!
    А мені мавпа снилась,дочого б це?????

16. moskal

moskal Active Member

Підкажіть де це можно прикупити ?

17. Alias

• Подобається Подобається x 2
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може мене, чайника, хтось просвітить.. Чому свіжа капуста в салатах гірчить? От коли в когось пробую салати зі свіжої капусти, то нормально, а коли сама роблю, то якась та капуста гіркувата.. Пробувала різні салати по рецептах, все одно гірчить :sad:

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Тим, а на вкус она хоть похожа? Или у одной вкус маленький и плоский, у другой помясистей... А?

20. poetka

Будь-де,в Арсені наприклад,на базарах,де пласмасу продають,є пластмасові, а є алюмінєві...на ваш вибір;)

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

Ірусь,то швидше не капуста гірчить, а цибуля в салаті....попробуй ту цибулю обдати кип"ятком......

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)