Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Honda

    Honda Well-Known Member

    Нє, то заморожене;)

    ---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

    Підкажіть мені гарний і смачний рецепт солянки, там з лимончиком, оливкамиююю
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. deva

    deva Well-Known Member

    в мене також таке майже завжди, але часом буває 2 в 1, тобто ще і сніданов в придачу
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    У нас сьогодні на вечерю будуть рибні котлети і картопляне пюре:yahoo:
    Купила вчора заморожено філе хека..з 1 кг філе 400 гр води.Дурять по-чорному!Гроші заробляють з повітря.:cesored:
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ще й питаєш!Звичайно,що давай рецептик:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Сьогодні наварила борщу пісного,підбила сметаною....
    І ще на вихідні тушкую курку в соєвому соусі.....
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Класний варіант, тільки замість яєчної шкаралупи краще використати щось їстівне. Половинка квашеного огірка, з якого вийняти середину, к на мене, ідеально б запасувала.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    П.С. Найкраще пекти в силіконових формах,або в маленьких формочках для кексів,обов"язково простиливши форми пергаментом,бо кекс настільки ніжний,що з ним треба обережно.

    ---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

    Мені здається,що коли наляти горілку в огірок,вона з нього витече,або огірок її вбере...
    Всетаки краще шкарлупу.....
    І хто сказав,що шкарлупа не їстівна??????КАЛЬЦІЙ НАТУРАЛЬНИЙ!!!!!;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Я думаю,що верхушка червоного солодкого перцю буде їдеальним варіантом.Можна свіжий.а можна й консервований.
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Краще свіжий,бо з маренованого горілка витече...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    У мене є силіконова форма "кирпичик",підійде? А пергамент туди і не треба,вони й так класно звідти вилітають:)
     
  11. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Пр перець я теж думав - з точки зору вигляду він кращий. Але з точки зору смаку - краше огірок. То вже варто думати, чи будуть на смакові якості більше звертати увагу, чи на вигляд.
    Але якщо перець - то однозначно краще свіжий.
     
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Оцінювати будуть по фото,то можна хоч з піску зробити:)) і рецепт додати.А так як я можу добре робити різні макети..і взагалі я дизайнер,то може обдурити?:)))
     
  13. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Підійде.....якщо є силіконова бери..
     
  14. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Тут така річ - є певні неписані правила. Принаймні на кількох конкурсах у Львові, на яких я був присутній, це працювало. Так-от, неїстівні елементи бажано використовувати лише в тих випадках, коли без них обійтися неможливо.
    Щодо горілки в квашеному огірку - повірте на слово, пробував, горілка не виливається і не вбирається.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Спечеш сфоткай і напиши,чи сподобався?
    П.С. Замість інжиру можна дати будь-які сухофрукти...
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Я про це знаю.Але перець є їстівним "елементом",до того ж я хочу зробити ще якийсь салатик з використанням перцю або буду його використовувати як прикрасу.:)
     
  17. Купляти треба філе сухої заморозки.Воно трохи дорожче,але не платиш гроші за так звану "глазур".Продавець тут не винний,в*єтнамці і китайці заробляють гроші на воді,наносячи глазур.І ще одне:рибу добре розробляти,коли вона напівзаморожена.Це я не "умнічаю",це моя робота.:blush::blush::blush::give_rose:
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Не було такої
    я в курсі:) мама повар:)
     
    • Подобається Подобається x 8
  19. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Щось я не зовсім зрозуміла..1 склянку цукру або 3 л.цукру і 3 л. меду?Чи склянка цукру і потім ще мед і цукор?
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    В рецепті йде 1 стак. цукру, а я полюбляю переробляти все на свій лад,отож дала 3 ст.ложки цукру і 3 ст. ложки меду:)...........
     
    • Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)