Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Саме так я і думала,тільки без моркви,я її не люблю.
    Сьогодні зайшли в кафешку перекусити.Я Взяла" м"ясо в сирній скоринці"...там сиром і не пахло:)
     
    • Подобається Подобається x 5
  2. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Пшенична каша з тушкованою савойською капустою.
    Поекспериментував з травами, був шокований - виявляється, і до капусти, і до каші пасує тимян. Ніколи б не подумав...
     
    • Подобається Подобається x 5
  3. deva

    deva Well-Known Member

    колись взяла куряче філе в сирній скоринці...фу..таке старе мясо попалось, але сиру було багато,хотіли ним грішки прикрити
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Bambook

    Bambook Persona non grata

    От кіко можна - в піст та й про мнєсо? :sad:
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    На капусті і каші я довго не протягну:))А м"ясо люблю..хижак я ..мабуть
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Ну то не значить, що треба інших тортурам піддавати ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

     
    • Подобається Подобається x 3
  8. Зараз буде німецький салатик і смажена рибка.Десь пропав Чалдон,відізвіться!
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..



    У нас був розсольник,а зараз картопля печеться з грибами.М"ясом,сиром .майонезом і травками
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. - А рецептик Вы уже выше приводили, на какой странице? :) Погуглил, выдаёт разные варианты (хотя все сытные).
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Я теж за ним скучила.Може після отих перетрубацій на ЛФ,він нас покинув?Було б зле дуже.
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. :blush::blush::blush::mocking::mocking::mocking:

    ---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

    Німецький салатик робив мій дядя,який був в німецькому полоні .Німецьким він називався в нашій родині,причому робимо його всі,але такого смачного,як виходив у тьоті,не вдається нікому.Отже,підмаринувати нарізану цибулю на годинку(сіль,оцет).Відварити картоплю в мундирах,теплою почистити,теплою ж порізати на кубики,теплою ж посолити,поперчити ,скропити оцтом,дати остигнути,змішати з цибулею,додати олію або майонез.Літом дуже смачно виходить зі свіжими огірками.
     
    • Подобається Подобається x 7
  13. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    о, зараз і собі таке зроблю! Бо вже не знаю, що маю їсти пісне..

    ех, то всьо файно, але моєму чоловікові небезпечно таке давати їсти)))))

    Поетко, а ви в київські котлети сир додаєте?
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    а його організму однаково, шо горох, шо квасоля :)))

    А родзинки сухі кидаєте?

    О, згадала про родзинки і вже знаю, що завтра собі забацаю - яблука начиню родзинками і запечу! Але родзинки треба на ніч намочити, бажано в білому вині

    ---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

    [/COLOR]
    всередину? З маслом? Бо я завжди змішувала масло з дрібно порізаним кропом, про сир не знала
     
    • Подобається Подобається x 5
  15. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Кидаю одразу до ше гарячого рагу і накриваю кришкою....вони зм"якнуть.

    ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

    Але можна і на тарілку просто зверху посипати.

    ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

    Угу!!!!!!!
     
    • Подобається Подобається x 5
  16. deva

    deva Well-Known Member

    сьогодні на вечерю відварила брюсельську капустку з морквою і шпарагівкою, потім все це присмачила розтопленим маслом з часничком,сіллю і сумішшю перцем, а також пожарила рибку "тілапію". Було смачно, але зараз хочеться вже їсти:), але вже пізно, прийдеться водичку попивати, бо вирішила зробити тиждень розгрузки і після 18 неїсти
     
    • Подобається Подобається x 6
  17. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ага !!!! і я так вирішила, але кавалочок торта вже в роті (чоловік звідкілясь притарабанив,певне його хтось пригостив).
     
    • Подобається Подобається x 6
  18. victorys

    victorys позитивчик :)

    я такої розгрузки вже декілька років притримуюсь і почуваю себе прекрасно і вага не скаче :) Правда тільки час від часу на великі свята або день нарродження дозволяю собі зїсти після 18-ї, а потім знову притримуюсь режиму. В мене в принципі обід кожного дня в годинах 15:30-16:30, тому не дуже й то хочеться їсти на вечір. Але буває і таке, що все таки квакають жаби в животі :))) тоді перебиваюсь свіжою морквою, яблуком або йогуртом :)
     
    • Подобається Подобається x 10
  19. Honda

    Honda Well-Known Member

    Йду зараз варити суп з кваском і кропивою, і з яйцем.
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    У вас вже квасок і кропива зійшли?о_О
     
    • Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)