Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Равиоли имеют несколько рецептов, есть даже зелёные. А Сибирские пельмени лепятся из муки твёрдых сортов, но тогда без яйца или из простой но с яйцом и имеют начинку на что ума хватит.
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. Кохана

    Кохана LuBimaya

    вонтореники!!!!
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    Такс....в нас сьогодні капусняк , голубці з грибною підливкою і пиріг ,потім був кролик тушений,і під вечір пекла піцу:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  4. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Тортелліні зелені бачив і навіть їв. А равіолі тільки жовті знаю. У Брешії, де мене ними пригощали, інакших не роблять...
    Пельменів інакших, ніж з фаршем зі свинини або яловичини, теж не пробував. А які начинки ви туди даєте, крім мяса?

     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Кохана

    Кохана LuBimaya

    Чєлябінскіє мужикі настолько мужикі, что кладут гвозді вместо мяса в пельмені... (с) Камеді...
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    Ну Любімая.....цитата прямо в точку:haha::haha::haha:
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Кохана

    Кохана LuBimaya

    в пєльмєнь, я би сказала.... :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  8. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    :haha::haha::haha:ти мене добила:)):)):))
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. Кохана

    Кохана LuBimaya

    о_О
    навіть на думці такого не мала!!!!!
    :)))
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Summer

    Summer Well-Known Member

    нині салат, пюре та смажена курочка ))
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ананасовий пиріг (пухкеньке тісто):good:
    [​IMG]

    ---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

    А ше зварила зупку фасольову і риби натушкувала з пшеничною кашкою.Ось так і їмо...
     
    • Подобається Подобається x 16
  12. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Зупка фасольова это очень вкусно, я очень это полюбляю, а заодно и гороховый супчик
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. TesTanya

    TesTanya Well-Known Member

    Наварила вареників з картоплею. Сфотографувати готові не встигла, але є таке фото.
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 12
  14. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Перший раз такі бачу взагалі :)
    Але ж Ви мені нагнали смаку на вареники.. Треба буде зібратись з духом і забацати собі трохи цих смаколиків :)
     
    • Подобається Подобається x 8
  15. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ми такі не робимо,але я такі бачила .А....згадала,татова сестра такі робить з м"ясом (не плутати з пельменями).
    У нас сьогодні картопля запечене з м"ясом і грибами,слойки з сиром,яблуками, розсіл з домашньої курки ..ну і різні смачні дрібнички:)
     
    • Подобається Подобається x 11
  16. Bambook

    Bambook Persona non grata

    Ну не красень?
    Справжній український борщ. Буряку не пошкодував, тому колір око милує ;)
    Завтра зранку нам з дружиною ріденького посьорбати буде в сам раз :)
     

    Вкладення:

    • 08032011.jpg
      08032011.jpg
      Розмір файлу:
      142,6 КБ
      Переглядів:
      5
    • Подобається Подобається x 12
  17. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Навіщо з апустою запікати?????????о_ОМожна спочатку саму булочку(тобто її дві половинки а потім зєднати разом перемащуючи всім решта.......а так як то з кетчупом і майонезом запікатио_О"Не пляше";)
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Такі по формі вареники моя бабця ліпила на свята і називалися вони "празничні".А якщо зліпити хвостики як пельмені,то будуть вареники по-молдавськи,дуже гарні,по формі як листочок виходять.:good::good::good:
     
    • Подобається Подобається x 7
  19. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Завтра если куплю сметаны, будут маслята маринованные с картошкой.
    Фото сроблю. :) Вареники тоже хорошо, но так как они схожи с пельменями, то буду пельмени доедать. Килограмм 20-25 осилить надо. ;)

    ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

    Вспомнил! Меняя ранее кто то спросил, а я не ответил, закрутился. Извиняйте. С чем они Сибирские пельмени начиняются. Мясо (лосятина, свинина, говядина, медвежатина, кабан), капуста, грибы (опята, белые, можно грузди), рыба (щука, филе окуня, филе судака, вкуснейшие из осетра). Или вперемешку. Что с чем сочетается. Добавляется для вкуса лук, чеснок, яйцо, сметана или молоко, как и сливочное масло, брусника или клюква, перец и соль по вкусу.
     
    • Подобається Подобається x 10
  20. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    Сьогодні на вечерю рибку замість того щоб смажити в духовці запекла;)
    [​IMG]
    ну і +морква по-корейськи:)
     
    • Подобається Подобається x 15
а де твій аватар? :)