Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас сьогодні харчо..(ребра свинячі з базару,рис з херсонщини)ну і все інше теж не китайське:tongue:

• Подобається Подобається x 5
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 9
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

то то в Простоквашині Стрийського району ростуть єгипетська картопля, китайський часник і російські свині? ;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

Оля, хіба так можна знущатися над людьми? Я, до речі, знаю де ти живеш!!! ;)

• Подобається Подобається x 8
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Олю, а яку ви сметану купуєте, щоб збивалася добре? Бо домашньої доброї наразі ще нема..

• Подобається Подобається x 1
  6. poetka

Сонечко (Тернопільська) 30%........Збивати треба довго, я раніше зціджувала на марлі цілу ніч.зараз вже так не роблю,просто доооовго збиваю.
    Відкрию секрет:Якщо збивати з цукром,ніколи в світі не зіб"єте(тим більше магазинну сметану) треба збивати з цукровою пудрою,доооовго.

• Подобається Подобається x 6
  7. Bambook

Bambook Persona non grata

Нинька дуже проста делікатеса буде:
    Буряк і морква, вимочені у червоному та білому винному оцтах, бальзамічному оцті, тимяні та орегано. Плюс кілька картоплин під соусом зі сметани і хріну. Все це печеться у духовці...

8. poetka

Вас почитала і дійшла висновку: Ви гурман,любите всякі лігуміни...Я ніколи не купувала винний оцет,годую своїх на український манер.

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Сьогодні червоний борщ,гречка з рибою,запіканка сирна,просто,поживно.......

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

не продається в нас така... А я вже собі печений медівник уявила зі сметанковим кремом..
    Тоді спечу манник за вашим рецептом, теж файна штука. Хоч і казала, що вже ніц не буду пекти, бо сама то все їм - чоловік поправився сильно, не їсть тепер печеного, малий любить тільки медівник від Марусі-мами.. А я печу і гамаю, печу і гамаю..

Зварила нині на обід капустняк, на вечір чоловік замовив кукурудзяну кашу. Не можу вже дочекатись сметанки домашньої - на банош

10. poetka

А де той рецепт?
    Ви купіть сметану любу,головне щоб була жирна,понад 30%.....

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

А взагалі вершки ,ще краще в 100 разів, я просто мала сметану,але більше люблю вершки

• Подобається Подобається x 3
  11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Десь тут в нас в темі був..
    Знайшла:
    Медівник від Марусі-мами:
    1,5 скл муки
    1 скл цукру
    3 яйця
    2 ст л меду
    1 ч л соди
    Спекти два коржі, розрізати, пересмарувати сметанковим кремом. Можна додати в крем чорнослив і горіхи

12. poetka

А що заварювати тісто не треба?Я медові все заварюю.

• Подобається Подобається x 1
  13. Alias

Тааак-с,зараз буде смертельний номер-ківі з часником і майонезом.Як виживу-відпишусь:))

14. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я щойно з магазину. Буду печінку курячу жарити. :)

15. Кохана

Кохана LuBimaya

о.. нічого Іруська, виживеш... Я колись їла апельсини з цибулею і майонезом... а ще пиво з мандаринами пила... :)

• Подобається Подобається x 7
  16. Alias

Щось у мене сьогодні немає сміливості те їсти.Почекаю до завтра.Кажуть,що смачно,вичитала в інтернеті.

більш не було чим закусити?:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Маруся ніц не писала :) Я просто все збивала. Часто той медівник печу, смачний і пухкий, скоро робиться і скоро їсться

18. Кохана

Кохана LuBimaya

звідки взнала????? о_О
    :haha:

19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Думала чого б то сьогодні зробити.....і надумала:на сніданок була перлова каша і окуня посмажила + вінігрет:)
    А на обід маємо капусняк:nyam2:

20. Кохана

Кохана LuBimaya

На обід був борщик -вчора варила... На вечерю підсмажу відбивні і кашки якоїсь зварю... може гречаної... на десерт кекс лимонний... всьо.. завтра ніц не готую - йдемо на день народження :)))

а де твій аватар? :)