Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Тіко я вважаю, що я собі готую класичний (ну, скажімо, максимально наближений до нього) салат олівє, а в підручнику - дешева радянська підробка :tongue:

• Подобається Подобається x 1
  2. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  3. Bambook

З підручника - ні для кого. Навіть уявити бридко, шо я готую ту фігню :bad:

4. -
    А я завтра дешёвого советского поддельного салатику вместо гарнира с удовольствием наверну! Жена будет строгать (тазик приличный стребуем) и мечтательно выглядывать в календаре за март квадратик с цифрой 8... :)

• Подобається Подобається x 5
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А тут та сама версія називається картопляним салатом і так і їсться - замість гарніру.

6. Filosof

Filosof Well-Known Member

У книжках багато чого може бути написано. Наприклад за часів Хрущьова усім розказували, що у тюфтелі потрібно класти рис. Ось переді мною лежить книжка "О вкусной и здоровой пище" 1948 р. Ніякого рису у тюфтелях нема. Перекрутити можна що завгодно. Зрештою, кожна місцевість має свою гастрономічну особливість.

7. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я налисників насмажила з сиром.........

• Подобається Подобається x 10
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас "пукальний"суп з грінками,пюре ,котлети,салат з бурячка і горошку,компот з чорниць і вівсяне печиво.От що значить нікого вдома не було і мамі ніхто не заважав готувати:)

• Подобається Подобається x 13
  9. Bambook

Дружина зустріла супом з цукіні, звареним на телячих реберцях. Чудо!

10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ем плов из баранины, самсу, запиваю зелёным чаем с молоком... передаю привет всем труженикам кухни от раба желудка. :)

• Подобається Подобається x 9
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Купила я сиру курку розчвертувати і мати на тиждень-два на різні страви, печінку, м'ясо і перечиці - зробити відбивні з печерицями, купила яєць на кваскову зупу і на налисники, молоко якраз знайшла відносно найкраще з тих пастеризованих.. Прийшла додому і дізналась результати аналізів чоловіка. В нього підвищений холестерин і не можна їсти м'ясо, смажене, яйця, молочне.. :frown: Короче, мушу то всьо сама поїсти, а чоловік тепер на дієті.. Треба перекваліфіковуватись..

• Подобається Подобається x 11
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Чоловік купив 2 пачки сметани....Шо з нею залишалось робити?
    Спекла Сметанник із сметанковим кремом,коржики вийшли м"якесенькі,пахнючі.

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

В розрізі покажу завтра,нехай настоїться за нічку.........

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Р.S/ Фото з телефону,неякісне.........

• Подобається Подобається x 12
  13. Кохана

Кохана LuBimaya

а я сьогодні робила деруни і крамбль пекла яблучний... вперше.. експеримент удався!!!

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

ммм, Олю, який апетитний сметанник!!!! у мене він не дочекався би ранку... ех...

• Подобається Подобається x 9
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А шо таке "крамбль"?:)

15. Summer

Summer Well-Known Member

в мене нині насипний яблучний пиріг, смачний вийшов...

16. Кохана

Кохана LuBimaya

то таке чудо (як сказав мій чоловік сьогодні :)) ).... короче десерт з яблук і крошки мука+цукор+масло вершкове, то все запікається в духовці, можна додати пудинг ванільний, сироп і т.д. у мене був зі згущеним молоком... смачно і швидко...
    погугли краще, там різні рецепти є...

• Подобається Подобається x 7
  17. Bambook

На обід - картопелька з сметаною і кропом, а до неї варений буряк із часничком та олією, квашений огірочок, а до того справжнє вінницьке сало. І якщо у вас досі не потекла слинка, то тут хіба казати "чемодан - вокзал - Росія" :)))

• Подобається Подобається x 8
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Картопелька - єгипетська, сметана з індонезійської пальмової олії, буряк з часником китайські, "справжнє" сало з Росії... Слава Творцю ще Херсонщина олією забезпечує :)))
    Якщо вас не зкрутив спазм, то ви живете на колись найбагатшій землі світу :)))

19. Bambook

Не вгадали, Васииилю. Сметана, буряк і бульба - з Яворівщини, з жінчиного села. Сало вінницьке і часник - від бабусі. З Вінничини, зрозуміло.
    От якраз на питання "звідки олія" можу сказати максимум "з пляшки".
    Я сподіваюся, що вас не скрутив спазм від завидків ;)

• Подобається Подобається x 8
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє-а!
    В мене теж своє Простоквашино є... :)))

а де твій аватар? :)