Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Насмажила сирники з родзинками і ванількою і лимонним соком.Нагамались.Зробила парні котлетки ...мамі в лікарню віднесла,печений гарбуз і яблука печені....
    Наварила золотої каші тай все.
    П.С.Кажуть гречки ніде немає.

• Подобається Подобається x 11
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

я чула таке, що продавців зобов"язують продавати гречку по нижчій від закупівельної ціні, тому ніхто і не хоче взагалі її продавати

• Подобається Подобається x 7
  3. poetka

о_О.................

• Подобається Подобається x 1
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

ага....
    Нині в магазині біля нашого будинку розказували, що їздить спеціальна комісія і змушують продавати гречку не вище ніж 13 грн/кг, інакше штрафи. А закупівельна ціна тільки десь біля 20 грн

П.С. А в мене завтра будуть сирнички. А на перше вже не знаю, що маю варити...Борщ недавно був, росольник теж..Зупка з макароном нині була, бульйон чоловік не любить..На уху риби не маю..

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас гречка є,по 13 з копійками.Тільки дають по 1 кг в руки.Але то в супермаркетах АТБ і Сільпо,в інших не знаю.

• Подобається Подобається x 10
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В мене є ;) :)))

7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вчера купил, нашу Тюменскую на базе по 78руб.кг ( Уж если навариваются, то хоть свои) в магазине по 106руб.кг.
    Затаривали бригаду, за одно себе взял, гречку, чечевицу, кукурузную, перловку.
    тушёнку, сгущёнку и масло.

• Подобається Подобається x 3
  8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

У меня под окнами магазин - там тоже есть. Правда крайний раз я взял 4 кило по 80 р. и уже пару месяцев на ценник не глядел. Чалдон, вы меня ценой пугаете))))

• Подобається Подобається x 2
  9. iso

iso Well-Known Member

Суцільні ароматизатори о_О А що ж лишається від ніжного смаку каляфьору?

• Подобається Подобається x 2
  10. -

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

- да не, там такой "нежный аромат", что сколько специй ни сыпь - всё будет его "лишь подчёркивать" ;)

11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

И не думал. Так получается что закупки домой делаю я (так как жена в школе) и посему не замарачеваюсь в поисках, а покупаю там где быстро, удобно и если беру чего то много, то желательно чтобы доносили до машины. ;)
    В пачках гречка по 800 гр и плохого качества (чёрная и много мусора) 72-80руб. пачка.

Нашёл сегодня в холодильнике хвостик форели. В общем его уже нет, а фото осталось

• Подобається Подобається x 12
  12. iso

iso Well-Known Member

Щодо каляфьорів (на всяк випадок для східняків і далі - цвітна капуста) найвдаліший варіант як на мене - відварити в легко підсоленій воді і порції (гарячі) полити прирумяненими на маслі (не на спредах і прочій гадості. а саме на маслі) меленими сухарями власного виготовлення (із рогалика або батона). Те саме і для фасольки-шпарагівки:good:

• Подобається Подобається x 10
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Плюс щіпку майорану і зубчик часнику...

• Подобається Подобається x 5
  14. poetka

Я зрозуміла одне(як мамі отой діагноз поставили...) ми є те,що ми їмо.А ми їмо,вибачте всяку "дрянь".

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Уперше чую, щоб ароматизатори зміювали смак :)
    Смак цвітної капусти мені подобається. Запах - ні. Але навіть те, що смак мені подобається, не значить, що я завжди маю їсти їжу з цим одним смаком. Тим більше, що цвітна капуста та броколі - часті гості в моїх тарілках. Тому часом хочеться зі сметанком, часом з пармезаном, часом - з чедером. А часом - наприклад, коли батьки в гості приходять - то і підсмажену в клярі. Не перевиховані вони в мене :)

• Подобається Подобається x 4
  16. iso

iso Well-Known Member

17. Summer

Summer Well-Known Member

нині крила з тимяном - смачно вийшло, такий аромат від тої трави, ммм, пшоняна каша, чай, кава :)

18. Кохана

Кохана LuBimaya

а у нас "затянувшийся" день народження чоловіка... як в середу почали, так нині тільки закінчили святкувати.. поки всі друзі та родина не поприходять, покою не буде... то ж ці дні їмо всяке смачне і не корисне... від того всього у мене на носі вскочив прищік, а під очима вже синці проступають, схудла(!!!!) на два кіло (певно від тих приготувань, прибирань, закупівель і т.д.), страждаю безсонням і печією...
    питання: як ще пережити 8-ме березня? бо завжди всі у нас і по декілька разів... :suicide:

• Подобається Подобається x 8
  19. Кохана

Кохана LuBimaya

:haha::haha::haha: ой, нє магу..... в солярій не носила? ;)

---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ----------

про гречку:
    гречка є в сільпо на Науковій, вагова по 14 грн з копійками... купляли три дні назад.. було море, ніхто не брав...

---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

А мені подарували (на ДН чоловіка :) ) такі прикольні маленькі керамічні горнятка з двома ручками по боках, типу під розсіл, чи солянку, чи чанахи...
    і ось я подумала зробити жульєнчик і в них подати..
    а хто мені порадить якийсь перевірений рецептик, м?

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну а що, мала дощечкою махати пів години, як то в неті пишуть? ;) Нема дурних! Цивілізація як не як! :)
    Зато вчора як ходили в ресторан на суші з компанією, то розповідала як я суші робила, від чого всі були в шоці, тож відчула себе мега-крутою :girl_spruce_up:

Сьогодні ліньки прийшли, тож на вечерю підсмажила соєві котлети.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)