Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Salata

Salata Well-Known Member

:) спасибо. Все из-за того, что фарша от фрикаделек осталось "ни туда, ни сюда" :)

• Подобається Подобається x 2
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я рибу тушкувала з овочами і варила кашу пшеничну.......Смакота вийшла,ще й сусідам перепало:)

• Подобається Подобається x 9
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А я ещё вчера джиз-быз (сначала варим, потом обжариваем) из баранины сделал и картошку запёк. :)

• Подобається Подобається x 7
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Аж ніяк єврейським це блюдо не може бути, бо мясо і молоко разом не йдуть. Не кошерно.

---------- Додано в 04:32 ---------- Попередній допис був написаний в 04:29 ----------

Мій чоловік такого борщу не признає. Лише наперед спечений буряк, а тоді крається на плястерки і додається в кінці. Борщ мусить настоятись як і люба інша зупа. Зупа має настоятись хоча б 20 хвилин.

---------- Додано в 04:34 ---------- Попередній допис був написаний в 04:32 ----------

ВОУ!!! А не забагато? Таку дорогу приправу і ложками. Та воно гірчити буде. Вистарчить один-два пелюсточки з тої квіточки. І колір і смак буде добрий.

• Подобається Подобається x 5
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Не гірчить. Перевірено. Це ж не на одну порцію. На 2 повних горнятка рису. Там же одна велика морквина і кавальчик тоненького кабачка десь так пальці на чотири довжиною.
    Ну то ж не привід і мені змінювати уподобання :)

6. Salata

Salata Well-Known Member

Согласна. Это была шутка. По аналогии с 5-ю или 7-ю блюдами из одной курицы у еврейской хозяйки.

Майонез вместо сметаны добавлять не стоит, т.к. после обжарки картошки и грибов масла в блюде получается вполне достаточно.

Но. Забыла еще один момент: в фарш, который на запеканку, хорошо добавила горчицы. Так что он стал пастообразным. Остроты это не добавляет, добавляет сочности мясу и приятный привкус, в котором горчицу уже не узнать.

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так, я також люблю додавати гірчицю або кетчуп.

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

НІ! Ви мусите тепер варити борщ тільки по мому бо інакше то отрута!!! :crazy:

• Подобається Подобається x 5
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Зварила щойно борщ,на вчорашньому бульйоні з півника( а таки мені половина півня перепала);)з того що зосталось ще з півня,роблю тушення(тобто тушкую в духовці).....запах стоїть,то вам не бройлер...І ше спекла торт "Прага",крем вийшов як ніколи"здичавіти можна".
    Фото з телефону(звиняйте) чоловік фотік забрав з собою у відрядження..
    наварила,напекла вже сьогодні,шоб завтра з тим мати спокій,пройтись по базарі докупити дешо мамі і поїхати в лікарню....Часу в мене тепер мало:sad:

• Подобається Подобається x 17
  9. Summer

Summer Well-Known Member

в мене нині пшоняна каша, курка та салат з квашеної капусти і маринованими огірочками

• Подобається Подобається x 4
  10. borkhes

Сварил сегодня борща. Вкусно. Всем спасибо за рецепт. :)

11. Bambook

Спасіба в кишеню не покладеш. Газу людям передай :)

Відправив дружину на вихідні до родичів, тому вирішив не вимахуватися і зробити що простіше. Злегка підварив цвітної капусти (5 хв після того, як закипіла вода), потім ще хвилин 10 тушкував її в каструлі, дно якої було покрито водою, додавши пару ложок сметани, зубок часнику, орегано і базилік. Потер зверху трохи Чеддеру.
    Смакота...

12. deva

deva Well-Known Member

який молодчинка, також таке люблю. Дуже люблю відварити броколі в підсоленій водичці, а потім окремо розтопити масло вершкове додати до нього трошки суміш перців (перемелених), часничку, трошечки лимонного соку і цим всім полити відварену капусточку. Смакота. Це також підійде і до цвітної капусти.

• Подобається Подобається x 6
  13. Bambook

Броколі я найбільше люблю з пармезаном і орегано. Але з часником, лимонним соком і домашньою сметаною - теж прикольно.

• Подобається Подобається x 4
  14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Оно и видно по языку, что пора завязывать с таким диетическим питанием, а то так и ноги протянуть можно. о_О

• Подобається Подобається x 1
  15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Як я Вас розумію! :girl_in_love: Піду робити котлети по-київські.

• Подобається Подобається x 3
  16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мне больше такое "суши" подобається, з беконом

17. syavych

syavych копач

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

19. borkhes

Ну правильно, 6 пишем, 6 в уме... Морковка должна быть близка и недосягаема. :)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)