Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. deva

deva Well-Known Member

а ще трошки посолити і цибулькою закришити[​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Сладкое, салатики... а где _мясо_?

Ну например такие бараньи рёбра с луком:
    :good:

Если зира хорошая, да баранина свежая... ммммм... пойду я на обед, полдень уже. :)

• Подобається Подобається x 15
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Людоньки, а хтось пробував робити суші? Шукала по темі, не знайшла. Чоловікові дуже сподобались після форумівки, і він тепер купує на роботі на обід (там приносять до офісів). От хочу йому робити, щоб з собою брав - дешевше ж буде.

• Подобається Подобається x 5
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ір,це тобі треба до Багіри,вона вміє:)

• Подобається Подобається x 3
  5. syavych

syavych копач

Та власне нічого складного там немає, але трохи напряжно з компонентами. Зараз практично все є в супермаркетах, але ціни трохи кусаються :sad:

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То посолене, а від цибульки палит.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Раз попробую зробити, а там подивимось чи вигідно. Вже знайшла відео-рецепти. Тепер треба шукати інгредієнти.

• Подобається Подобається x 2
  8. если окажется невыгодно - представьте, из чего тогда делают те суши, которые производителям выгодны.

• Подобається Подобається x 4
  9. люблю суші :) але вдома роблю макі (як ще кажуть "каліфорнійські") ролики. для тих і інших важливо є, як приготувати рис. ось гарний сайт і хороше відео, але, вабачайте, що англійською

а начиняти макі - то просто, як політ фантазі: авокадо, копчений салмон, огірок, креветки, тофу, омлет.......

Останнє редагування: 26 січ 2011
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нашо вам те суші. Японці ж від вареників не фанатіют. Ще добре хто заради користі любить, а то просто щоб понти поганяти.

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Робила слойки з листкового тіста з ананасом..смакота!а аромат!....мммм!

• Подобається Подобається x 10
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О,я вже слиною обливаюся.Я робила суші двічі,нямка ще та:)

• Подобається Подобається x 6
  13. olya_d

olya_d Well-Known Member

нє, ліпше вже дриглі, ніж суші

• Подобається Подобається x 7
  14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То ти не розсмакувала;) Ну або Мих тебе навернув у віру дригліпоклонників:)))

15. Summer

Summer Well-Known Member

нині салат козацький:))) - профілактика

16. redfox

redfox Well-Known Member

а мы в основном в афе за суши ходим, хотя в последнее время как то не очень хочется - страшно есть сырую рыбу когда ничего о ней не знаешь

17. borkhes

Её сначала отварить-то надо или прям так? Если варить, то до какой степени готовности?

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Риба - сира,солена...........

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Перед этим её надо промыть, слить воду и дать постоять(подсушить пока варится бульон) Когда положите на раскалённую сковороду, гречка раскроется примерно как попкорн. Мешать чтобы не начала гореть. (так же как семечки жарят).

Томить, как и рис в плове. Можно и в духовке, на костре, на плите. До рассыпчатого состояния. Соотношение воды (бульона) к крупе я делаю примерно 70 - 30%. Примерно так же (но не пережариваю крупу) варю кулеш.
    У меня домашние клянчат, что бы приготовил, а в командировке в поле, на свору голодных мужиков незаменимая вещь. , сытно и очень вкусно.:blush:

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

Для суши рис тоже промывают. Есть японская пословица - рис моют в семи водах.
    Возни с этими сушами, ужас. Это как, штукатурить вроде легко и все умеем. Но у штукатура получается лучше и быстрее.

• Подобається Подобається x 9
  20. borkhes

Как рис в плове? Может там и гречка нужна какого-нибудь особого сорта? :)

p.s. Кстати о плове. Сегодня в 5 утра встал, чтоб посмотреть как будут узбекский плов готовить. :)

а де твій аватар? :)