Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. deva

    deva Well-Known Member

    а ще трошки посолити і цибулькою закришити[​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. borkhes

    borkhes Дуже важлива персона

    Сладкое, салатики... а где _мясо_?

    Ну например такие бараньи рёбра с луком:
    [​IMG]
    :good:

    Если зира хорошая, да баранина свежая... ммммм... пойду я на обед, полдень уже. :)
     
    • Подобається Подобається x 15
  3. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Людоньки, а хтось пробував робити суші? Шукала по темі, не знайшла. Чоловікові дуже сподобались після форумівки, і він тепер купує на роботі на обід (там приносять до офісів). От хочу йому робити, щоб з собою брав - дешевше ж буде.
     
    • Подобається Подобається x 5
  4. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ір,це тобі треба до Багіри,вона вміє:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. syavych

    syavych копач

    Та власне нічого складного там немає, але трохи напряжно з компонентами. Зараз практично все є в супермаркетах, але ціни трохи кусаються :sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    То посолене, а від цибульки палит.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Раз попробую зробити, а там подивимось чи вигідно. Вже знайшла відео-рецепти. Тепер треба шукати інгредієнти.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. если окажется невыгодно - представьте, из чего тогда делают те суши, которые производителям выгодны.
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. люблю суші :) але вдома роблю макі (як ще кажуть "каліфорнійські") ролики. для тих і інших важливо є, як приготувати рис. ось гарний сайт і хороше відео, але, вабачайте, що англійською

    а начиняти макі - то просто, як політ фантазі: авокадо, копчений салмон, огірок, креветки, тофу, омлет.......
     
    Останнє редагування: 26 січ 2011
    • Подобається Подобається x 4
  10. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Нашо вам те суші. Японці ж від вареників не фанатіют. Ще добре хто заради користі любить, а то просто щоб понти поганяти.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Робила слойки з листкового тіста з ананасом..смакота!а аромат!....мммм!
     
    • Подобається Подобається x 10
  12. Іспанка

    Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

    О,я вже слиною обливаюся.Я робила суші двічі,нямка ще та:)
     
    • Подобається Подобається x 6
  13. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    нє, ліпше вже дриглі, ніж суші
     
    • Подобається Подобається x 7
  14. Іспанка

    Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

    То ти не розсмакувала;) Ну або Мих тебе навернув у віру дригліпоклонників:)))
     
    • Подобається Подобається x 7
  15. Summer

    Summer Well-Known Member

    нині салат козацький:))) - профілактика
     
    • Подобається Подобається x 7
  16. redfox

    redfox Well-Known Member

    а мы в основном в афе за суши ходим, хотя в последнее время как то не очень хочется - страшно есть сырую рыбу когда ничего о ней не знаешь
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. borkhes

    borkhes Дуже важлива персона

    Её сначала отварить-то надо или прям так? Если варить, то до какой степени готовности?
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Риба - сира,солена...........
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Перед этим её надо промыть, слить воду и дать постоять(подсушить пока варится бульон) Когда положите на раскалённую сковороду, гречка раскроется примерно как попкорн. Мешать чтобы не начала гореть. (так же как семечки жарят).

    Томить, как и рис в плове. Можно и в духовке, на костре, на плите. До рассыпчатого состояния. Соотношение воды (бульона) к крупе я делаю примерно 70 - 30%. Примерно так же (но не пережариваю крупу) варю кулеш.
    У меня домашние клянчат, что бы приготовил, а в командировке в поле, на свору голодных мужиков незаменимая вещь. , сытно и очень вкусно.:blush:

    ---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

    Для суши рис тоже промывают. Есть японская пословица - рис моют в семи водах.
    Возни с этими сушами, ужас. Это как, штукатурить вроде легко и все умеем. Но у штукатура получается лучше и быстрее.
     
    • Подобається Подобається x 9
  20. borkhes

    borkhes Дуже важлива персона

    Как рис в плове? Может там и гречка нужна какого-нибудь особого сорта? :)

    p.s. Кстати о плове. Сегодня в 5 утра встал, чтоб посмотреть как будут узбекский плов готовить. :)
     
    • Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)