Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Summer

    Summer Well-Known Member

    супер :good: Поетко, ви писали рецепт правда раніше, бо я пекла манник - тільки без ванільки за вашим рецептом , Супер:good:
     
    • Подобається Подобається x 6
  2. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    В мене тісто чомусь рідке вийшло. Але манник гарно виріс і був дуже смачний. Правда, пікся довше.
     
    • Подобається Подобається x 9
  3. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Теж манник спекла.Схоже,що на ранок вже не буде.
     
    • Подобається Подобається x 7
  4. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Стручкова квасоля з сметанов, томатним соусом і часничатором:

    [​IMG]

    Шніцелі з капусти:

    [​IMG]

    Картофану був стушив:

    [​IMG]

    Смажені нирки:

    [​IMG]

    Тушена за 15 хвилин квашена капуста з коллопами (по нашому - котлети з оселедцем):

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 8
  5. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..


    Котлети з оселедЦЕМ,чи котлети з оселедЦІВ?Я думаю.що це з свіжих(морожених) оселедців(не солених).Вірно?
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    То майстер спорту по присіканню, в інших темах надолужить.

    Ні, повноцінні котлети з яловичини плюс мальсольний оселедець (для зручності філе). Ще там має бути сало по рецепту, але в мене пісні.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Хм..такого не чула.У нас готують з свіжого,теж з салом..смачні такі.соковиті.
     
    • Подобається Подобається x 4
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Може дали мало манки,треба рівно 1 стак. і 1 стак сметани, ОБОВ"ЯЗКОВО,настояти 1 год.Ви настоювали манку???????;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Так свіжий, лиш присолений трохи.
     
    • Подобається Подобається x 4
  10. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Так. Зробила все строго по вашому рецепту. Манки дала рівно 1 ст, настоювала 1год.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :scratch_one-s_head::pardon:Спробуйте щераз..........;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Обов"язково буду пробувати, і не раз ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Это перекус только что с пылу, жару. Ещё сыр не успел по плавиться. :good:

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 12
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    І це вечеря , а також десерт до чаю.....
    риба запечена на бульбі в пряних травах.
    [​IMG]
    Пиріг яблучний......
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 13
  15. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    як завжди, буду "попрошайнічати": рецептик можна?
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Давно так роблю і вже писала про те тісто...але видко ніхто не зреагував,так дійсно то суперове тісто,а вареники виходять м"якесенькі,прим"якесеньки.......

    Тільки Ірусь, я замість кип. води парю молоко....ну і олії не даю,а тільки 50 гр. масла додаю,одразу як закипить молоко кидаю,потім в молоко борошно і все......Дуже просто.
    Треба попробувати пельмені з нього наліпити,але треба пельменницю купити,бо руками -ліньки.Хто робив пельмені пельменницею,кажіть -варто то того чині????

    ---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

    То старий мій рецепт...я його писала вже тут,але пошукаю,він добрий,бо тісто пісочне,м"яке виходить і возитись з ним не треба.
    Або шидше напишу,ніж найду:
    200гр. маргарини посікти з 500 гр. борошна до піску,збити 3 жовтки з цукром,додати до сипучого "піску" додати порошок до печива 1 пачку ( я не мала дала 1 ч.л. гашеної соди,скажу то не то)краще порошок...ретельно вимісити тісто,можна додати до нього ванільки.....
    поставити на холод(чим довше тим ліпше)можна одразу пекти в роз. духовці 180 г. виклавши саме тісто на протвині,розправити його руками,бо воно не розкачується,поколоти і випікати,поки не підросте і не покриється плівочкою,потім вийняти з духовки нашинкувати зверху яблука(їх можна проварити в цукрі з вином,то взагалі казка виходе) я мала яблучне варення ,яблука дольками закручені,ними і переклала,зверху збила в круту піну білки з цукром і поверх начинки поклала,на то все чудо родзинки і все...пекти поки не зарум"яниться білок,мож зменшити температуру і сушити як бізе,щоб верх був хрумтячим,в мене не було часу сушити,бо мала запекти рибу,вийняла,як стала шкуриночка,присипала пудрою і вже пів пляцка нема....
     
    • Подобається Подобається x 9
  17. deva

    deva Well-Known Member

    Робила колись, давно. Але смачніше ручками і мяска більше туда напхаєш. На пельменниці хіба коли бігом і багато треба. Мої люблять пельмені з курячим бульончиком, ну тоді можна і на пельменниці.
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Shine

    Shine Well-Known Member

    Скоріше виходить, то на 100% але от чи смачніше:)...
    Мої мене завжди просять, щоб руцями ліпити,( і тоді навіть обіцяють помагати:mocking:) бо так вони ніби то смакують ліпшіше:pardon:
    То ж вирішувати Вам, спробувати можна;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Корочє,рецепт.
    З самого початку.
    Йдесі на Привокзальний базар.
    Там,в тім павільйоні,де мнясива,є контрольна вага.
    І,акурат,коло тої ваги стоїт їден хлопуньо.
    Продає фарш з телятини,чи то гов"ядини..
    О.
    Бересі в него тотой фарш і несесі до хати.
    Тутка сі розмішує,додаєцця чорний хліб,єйко,перець,сіль.
    В пательню сі наливає олії.
    І смажицця.

    І сі їст.
    Та й всьо...:dntknw:
    Вчіцця,заки я ше живий...
     
    • Подобається Подобається x 7
  20. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Котлетки файні.........
    Я після свят шось м"ясива не хочу, а рибка то єнше;)

    ---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

    П.С. А ше коли си налила троха вина білого Закарпатського...О!!!!!так "аристократически" повечеряла......
     
    • Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)