Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

20-30 гр. коньячку.......

• Подобається Подобається x 5
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дякую!
    Я завжди додаю до крему чайну ложечку коньяку

3. poetka

Французи,коли готують омлет,яйця недовзбивають,бо тоді в них утворюються бульбашки повітря і виходить суфле....ледь взбити яйця,посолити,дати 1 ст. л. молока,(3 яйця),на пательні розігріти масло вершкове, і вилити яйця, і весь секрет в тому,щоб цей омлет призбирувати з усіх сторін до середини(ну це в принципі потрібно бачити...)присипати одразу це все діло ковбаскою,беконом,шинкою,тоненько покришеними дольками,сиром і зел. цибулею........ще 2 сек.потримати і потім скрутивши,як налисник викласти Увага!!!!!На гарячу тарілку.....

• Подобається Подобається x 8
  4. poetka

Дійсно,щось смачне має бути....але де ви були 30 хв.тому я вже манку залила сметаною....буду пекти манник:)На наступний раз спробую ваш рецептик неодмінно.

• Подобається Подобається x 3
  5. deva

deva Well-Known Member

але то нічого, колись спробуєте і мій рецепт, думаю, що вам сподобається. Прошу поділитись своїм рецептом.

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

получається ніби безквіт, але треба щоб непереборщити манки, бо тоді буде важкий і не смачний, він має бути пухким, давати точно по рецепту

• Подобається Подобається x 4
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В Париже есть известный ресторан, который посещают знаменитости, где подают только омлет, рецепт обычный, только вместо молока добавляют сливки и сковородку ставят на открытый огонь из дров

• Подобається Подобається x 4
  7. poetka

Я вже десь писала пам"ятається,але дам щераз,бо напрвду класний виходе....Трохи згодом нехай допечеться,вийму сфоткаю і покажу......:)

• Подобається Подобається x 3
  8. deva

deva Well-Known Member

я також писала про цей манник тоді само коли і ви про свій;) але треба шукати, так що дайте ще раз.

• Подобається Подобається x 2
  9. poetka

Добре,тільки сфоткаю.....Пізніше,ок?

10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

В США на завтрак омлет в порядке вещей, аж 30-40 видов. Можно заменить овсянкой.
    о_О:cry:

11. poetka

Та в нас теж звичне діло.А ви чим снідаєте???????

12. Chaldon

Дурна привычка, и только.

1. Не менее 0.5л молока.
    2. Кофе или зелёный чай.
    3. Сигарета.

Порядок и напиток зависит от того где нахожусь.;)

• Подобається Подобається x 1
  13. poetka

Ну прям,як мій чоловік, а потім ви дивуєтесь звідки у вас ростуть животи....Молоко,то все молоко,його людям за 35 нізя,нізя..........

• Подобається Подобається x 7
  14. Chaldon

Плюньте в того кто так сказал. Самый хороший продукт, когда бываешь в разных местах. Средняя Азия и Африка не в счёт. Там лучше, чай или кофе.о_О А живот, это конституция тела. Он и от свежего и не совсем свежего воздуха растёт, особливо после 40. А у других наоборот, едят без меры всё подряд, пьют пиво и хоть бы что.:)

• Подобається Подобається x 7
  15. Chaldon

Мать моя женщина! Рецепт если можно, именно вот этого произведения, пожалуйста! У меня не получается такой пышный и пропечённый. А так очень отличная вещь, можно готовить в не дома. :good:

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Пока писал и рецепт появился. Спасибо!:give_rose::give_rose::give_rose:

16. poetka

Є секрет:Тісто має бути не забите а як густа сметана(дуже густа)його потрібно вимішувати десь 10 хв(я вимішую вилкою.....) і пекти не відкриваючи духовки....
    Якщо буде тісто загусте долийте трохи молока.....і вимішайте знову.

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

Chaldon а з молочком,то взагалі бомба....Зараз прийде мій чоловічок уявляю як буде наминати з молоком....

• Подобається Подобається x 12
  17. Chaldon

Так как не всегда есть возможность приобрести сметану, но есть сгущёнка, майонез, яйца (можно всегда достать), Молоко, затем простокваша тоже есть, сахар, сода, соль. Я делаю в полевых условиях, либо из простокваши или майонеза, зря наверное добавляю сгущёнку? Правда и то что получается, молодёжь съедает на ура.

• Подобається Подобається x 6
  18. poetka

Нєа, не зря....Якщо в тісто добавити згущенку,воно тоді таке балдьожне,балдьожне....Мій фірмовий гріховий тортик,теж на згущенці;)

• Подобається Подобається x 6
  19. Filosof

Filosof Well-Known Member

А у мене молдавський сирний пиріг! Щойно спекла. Ще й десерт зі згущеного молока зробила. :)))

• Подобається Подобається x 9
  20. deva

deva Well-Known Member

о і мій чоловік, як спечу свою запіканку з манки, то мені вдається тільки кусочок ну від сили два зїсти, а решта все він з таким довольним виглядом і з чаєм, аж приємно дивитись:)

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)