Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

І я таке готую.....
    Але іноді замість слойок готую картопляні пампушки до борщику з часничком....Смачні!!!!Ех,ті кілограми,якби то їх позбутись,щоб пончики влізли.....:)

• Подобається Подобається x 6
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А этого я не знаю. Понял мельница. А что такое?

• Подобається Подобається x 2
  3. poetka

То я так по-китайськи написала:)
    Блины.............

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

:haha::haha::haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 4
  4. deva

deva Well-Known Member

А ще готую киселик з вишеньками, густий і пампушки з тертою рожою і вишеньками. Моя сусідка сьогодні вже заказувала щоб їй нажарити пампухів, бо в неї вони неполучаються. Так, що зайві кілограми забезпечені.[​IMG]

• Подобається Подобається x 9
  5. Chaldon

Борщ у нас готовят по разному, но в принципе все его называют украинским.

• Подобається Подобається x 5
  6. Кохана

Кохана LuBimaya

о_О а кому рожу труть? я щось не в'їхала....

• Подобається Подобається x 1
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

ооо, смак дитинства... А де, якщо не секрет, ви берете рожу?

• Подобається Подобається x 4
  8. Chaldon

:haha::haha::haha::cry:
    Цыплёнок Б, мельница-блины. :haha::haha:
    Мои кишки столько не выдержат и тоже.:mocking:

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Пелюстки перетирають з цукром, наскільки я пам"ятаю. Суперова штука до булочок і рулетиків

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То мається на увазі варення з троянди(рожі).І не питайте мене ,що то за рожа - знаю єдине,що то така дрібненька,кущиками росте(най мене дівчата виправлять,якщо брешу).а варення яке - НЯМКА!Пампухи з тим варенням з"їдаються в момент..
    Дева,де ви живете?:)))Я до вас на пампухи прийду:)))

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

О,Оля мене випередила.підписуюсь під кожним словом:)

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

І мене се питання дуууже цікавить.
    І щоб не оффтоп :нині зробилисьмо бурячки з хроном,запекли м"яско,завтра буде готуватися риба.До свят майже готові:)

• Подобається Подобається x 7
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

Тю, так і казали б - чайна троянда! Маю таке варення, моя мама завжди влітку робить таке. Та троянда росте у нас в саду, повно, як бур'ян... Варення те люблю, воно ще дуже добре допомагає від дитячих хвороб в ротику - ранки добре загоює...

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

А може хтось має перевірений рецепт печеньок з медового тіста? І щоб шоколадом полити ще? Маю ось таку забаганку, а не можу рецепта файного знайти

А ще завтра буду пекти сирник, і напечу бісквітних рулетів - з бананом, з трускавками, з чорничками. Ягоди собі ще літом заморозила, сир домашній теж. Ще яблучного пляцка хочеться, але не знаю, чи куплю добрих яблук.

13. Кохана

Кохана LuBimaya

то таке пряничне тісто..
    але я щось не люблю такого печеня, воно для мене за сухе виходить...
    я нароблю пісочного цілу купу, рулетів з маком і пампухів з повидлом або з тою вашою рожою (холєра ясна...)

14. deva

deva Well-Known Member

розмішили...... це є кущі дикої троянда, в народі її називають Рожа чи Ружа, як де, беру її в ступку і перетираю макогончиком з цукром і складаю це все в стерелізовану баночку. Получається небагато, але дуже смачно і ароматно.

дійсно, смак дитинства. Здебільшого купляю на ринку.Колись моя сусідка зібрала в себе на городі і віддала мені, бо не любить, з того часу заготовляю собі на зиму хоч баночку, потім додати її до варення з смородинки чи до якогось іншого. Це так смачно і ароматно.

---------- Додано в 08:00 ---------- Попередній допис був написаний в 07:58 ----------

в Тернополі,чекаю:)

---------- Додано в 08:07 ---------- Попередній допис був написаний в 08:00 ----------

я також нароблю пампушків, печенько "День і ніч", печеньки "Сови", "Каштанчики" і просто печеньки, не знаю їх назви, але вони дуже смачні і замішуються ножиком-січеться тісто і тоді виходять як слойоні.

15. Кохана

Кохана LuBimaya

я вже зрозуміла - вона називається чайна троянда, її сухі пелюстки і до чаю додають, від застуди. ось Ружа - то вона, а саме Рожа, я не чула, щоб так називали... знаю, що є хвороба з такою назвою рожа.. дуже не приємна шкірна інфекційна зараза...

• Подобається Подобається x 3
  16. poetka

Це варення можна купити в Фуршеті принаймні раніше було...або в бабульок попитати на ринку.

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

Маю спекти коліжанці сирник,такий як собі печу,але шось після вчорашніх нервів вже пів пачки валідолу проковтнула,серце болить......а ше треба завиванець маковий спекти,не знаю......Шо нерви з людиною роблять.:sad:....Всі хвороби від нервів.

17. Chaldon

И к гадалке не ходи. :give_rose::give_rose::give_rose:
    Вот мне нравится варенья из грецкого ореха и из лепестков розы.:good:

18. nastinka

nastinka відсутня

а ви знаєте як робити варення з ндозрілих горіхів??? дуже би хотіла навчитись

• Подобається Подобається x 5
  19. Chaldon

Конечно не знаю, Зато я знаю как есть. :good:

20. nastinka

nastinka відсутня

ну якщо вам попадеться рецепт про горіха. а де вони ростуть? що тільки в Україні? вони не вимирають ні?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)