Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Кохана

    Кохана LuBimaya

    хм..
    а моєму чоловіку на роботі тільки ялинки роздавали.. але не взяв, сказав не гарні були... конхфіскат...
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 6
  3. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Вот же Romko. Настоящий человек. Не шучу. Берегёт силу воли православных, не искушает.:good: Ещё осталось продержаться 3-е суток. ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Нагадалось....

     
    • Подобається Подобається x 5
  5. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Сьогодні приготувала:
    Торт кабачковий
    [​IMG]

    ---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

    Сирник під гарячим карамельно-шоколадним соусом:
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 13
  6. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    У мене сьогодні була піцца. Правда, уже нема.
     
    • Подобається Подобається x 7
  7. deva

    deva Well-Known Member

    Також купила сьогодні кабачки, але дорогі з холери-23 грн. кілограм. На свята буду запікати рибу в фользі на моркві, кабачках і цибульці. Дуже смачно. Сьогодні запекла бочок і мяско в духовці.
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я мала зимовий,коліжанка з села притарабанила,ледь шкуру з нього здерла,така тверда,як не знати шо......
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Наконец то, на кухне запахло жареным. :good:
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Чекала гостей з Мюнхена,смакоти наготували, а вони не змогли приїхати,Зараза!!!!!!!!
    Приготувала їхні німецькі "шніцелі" під сиром.......Ну нє,так нє.....:sad:
     
    • Подобається Подобається x 7
  11. deva

    deva Well-Known Member

    самі посмакуєте. Себе також час від часу потрібно балувати, тішити.
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Вже себе почастували з добрим Закарпатським винцем.........
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. deva

    deva Well-Known Member

    молодці.
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Проблеми не вирішить точно,а голова болітиме.
    Все минеться......Ось побачите.
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Эта на какой же фабрике такой набор выдавали?

    А я сегодня решил отойти от новогоднего меню, с утра гречневая каша, салат из пекинской капусты с зеленым огурцом и постным маслом, на работу взял банан, хурму, мармелад и кефир, правда не удержался купил по дороге булочку с маком.
    К 2-м часам все слопал, зачем то заглянул в холодильник на фирме, обнаружил сосиски, которые остались от прощания Нового года с приятелем 30 декабря, слопал с горчицей, на ужин заказал жене супчик польский (куриный бульон, курица, квашенная капуста, картошка, лук), почему польский известно только жене, но вкусно, хотя я больше люблю из свиных ребрышек. Вечером обнаружились остатки водки, хорошо пошла под супчик, а заодно и под холодец. Сверху отполировал мороженным с персиками. А жена уже на Рождество начинает готовить, а там Старый Новый год, Крещенье. Вот после этого сяду на диету
     
    • Подобається Подобається x 6
  16. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ваша жінка теж файна господиня.......:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Да это же щи. ;) А если курицу поменять на рыбу и убрать капусту, получится рыбный суп. А если оставить рыбу, (головы осетров, ёрш, окунь.) отворить по порядку, убрать. В полученный бульон добавить, крупный карась, лук, лаврушку и 50гр водки, соль. (котелок на 10 литров). Получится уха.
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ніколи не їла ваші російські щі......:)
    А яке ще російське блюдо є національним,крім пельменів і млинів?:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. deva

    deva Well-Known Member

    Дуже люблю польський так званий підбивний борщ. Готую його на Різдво, моїм рідним дуже подобається, до нього роблю ще трикутнички з слойоного (мороженого) тіста з начинкою з білих грибів.
     
    • Подобається Подобається x 5
  20. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Да как, вон же Тим22 написал рецепт. Мясо любое, главное капуста (свежая, квашеная).
     
    • Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)