Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ото колись хочу такі спробувати...напишіть Марусю,як то ся робе?

2. - не вопрос, зиме не вечно быть! :) Рецепт-то дадите? :)))

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Tatyana:
    29.12.2010, 4:12
    Живу в Америке.Моей подружке-американке очень понравился салат оливье.Приглашает нас к себе на вечеринку.Говорит,что приготовила наш салат-оливье.Но вместо картошки почему-то там макароны.Говорит,что разницы нет.Зато картошку чистить не надо.Железная логика.

• Подобається Подобається x 7
  4. Lacy

Lacy Well-Known Member

Есть у меня рецептик "Оливье", где картошку чистить не надо, называется "Оливье ленивый": стакан отварной фасоли, два крутых яйца, два огурца,200 г отварного мяса или варёной колбаски,майонез, зелёный лук. Очень даже вкусно!

• Подобається Подобається x 3
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мне этот салат тоже нравится

• Подобається Подобається x 1
  6. Filosof

Filosof Well-Known Member

Хотіла б спробувати зробити справжнє "Олів'є". Але дорого вийде: трюфелі, креветки, рябчики...

7. Lacy

Lacy Well-Known Member

Да, настоящий "Оливье"-весьма дорогое удовольствие. Вот как описывал этот рецепт блистательный журналист Владимир Гиляровский в книге "Москва и москвичи":
    2 рябчика,телячий язык, четверть фунта паюсной икры, полфунта свежего салата, 25 штук отварных раков, полбанки пикулей,полбанки сои кабуль, два свежих огурца, четверть фунта каперсов, 5 яиц вкрутую. Для соуса:
    майонез провансаль должен быть приготовлен на французском уксусе из 2 яиц и 1 фунта прованского масла.

• Подобається Подобається x 5
  8. deva

deva Well-Known Member

Мені сьогодні зробила замовлення на святковий стіл, і нічого складного, нового, а банальні і прості салати - олівє, шубу, вінігрет. Так що не прийдеться нічого вигадувати:)

9. Honda

Honda Well-Known Member

На цей НР буду робити салатик, не знаю як він точно називається. Роблю його в невисокій тарілці. На дно йде шаром маринована цибуля ( біла, порізана, з оцтом і водою, посолена), потім шар вареного курячого м"яса, майонез, шар порізаних великими кружечками варених яєць, майонез, твердий потертий сир( або білок з яєць, і посипано все гранатовими зернями. В честь НР я його так декорувала:

10. Filosof

Гранатовий браслет

• Подобається Подобається x 4
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я ще тут свій тортик виставлю на кухні:

• Подобається Подобається x 10
  12. Honda

Honda Well-Known Member

Можливо, але мені здається, шо як робиться Гранатовий браслет, то в середину ставиться порожній стакан, шоб в салаті була дірка і виглядало на браслет.

• Подобається Подобається x 5
  13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вот что мне подарили на новый год. И мне хватит, больше и нечего и не надо.;)

• Подобається Подобається x 11
  14. Filosof

А нам подарили пєпіно. Така гидота, як на мене:))). Тоді сиділи вибирали насіння. Фото, нажаль, не зробили.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як там сі співає....:scratch_one-s_head:
    Наближаєцця тото...свято...:sorry:

16. Templar

Templar Дуже важлива персона

Саме краще, що може бути!

Сам таке люблю.....

• Подобається Подобається x 2
  17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На фабриці видавали? [​IMG] Празднічний набор..?

Пам'ятаю, каву у бляшанках вкладали до них, банку ікри і паличку фінської ковбаси...

А тепер "ікра+ковбаса" замінені рибою?
    http://www.youtube.com/watch?v=8vzn-kSdQh0

Останнє редагування: 31 гру 2010
    • Подобається Подобається x 6
  18. deva

deva Well-Known Member

памятаю таку -індійську каву, була дуже дефіцитна, в принципі і смачна як на той час , принаймі для мене. Зараз бачу в таких самих коробках каву, але не купляю, оскільки надаю перевагу в зернах.

• Подобається Подобається x 1
  19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Кофе от фирмы, ещё щётку и скребок для стёкол, к авто (премия в конверте) . Рыба от рабочих, они знают что я больше колбасы люблю,рыбу, (по командировкам достаточно поболтались. там я их кормлю) для пользы общего дела кухарю.;) Вот и дали очередной повод похвастаться. Икра, сам рыбак (нравится красная, по вкусу щучья). Колбаса в магазине, какой хочешь, хоть за 1000руб с хвостиком (деньги на ветер за баловство, соло - соевое):sad:. Лучше сало и мясо.:good:

• Подобається Подобається x 8
  20. "Лучшая рыба - это колбаса..." або так: "якби ковбасі - та крила, то луччої б птиці не було" :) але з теперишніми виробниками ковбас, ця приказка втратила саою силу (
    бо тепер є

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)