Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ото колись хочу такі спробувати...напишіть Марусю,як то ся робе?
     
  2. - не вопрос, зиме не вечно быть! :) Рецепт-то дадите? :)))
     
  3. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Tatyana:
    29.12.2010, 4:12
    Живу в Америке.Моей подружке-американке очень понравился салат оливье.Приглашает нас к себе на вечеринку.Говорит,что приготовила наш салат-оливье.Но вместо картошки почему-то там макароны.Говорит,что разницы нет.Зато картошку чистить не надо.Железная логика.
     
    • Подобається Подобається x 7
  4. Lacy

    Lacy Well-Known Member

    Есть у меня рецептик "Оливье", где картошку чистить не надо, называется "Оливье ленивый": стакан отварной фасоли, два крутых яйца, два огурца,200 г отварного мяса или варёной колбаски,майонез, зелёный лук. Очень даже вкусно!
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Мне этот салат тоже нравится
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Хотіла б спробувати зробити справжнє "Олів'є". Але дорого вийде: трюфелі, креветки, рябчики...
     
    • Подобається Подобається x 3
  7. Lacy

    Lacy Well-Known Member

    Да, настоящий "Оливье"-весьма дорогое удовольствие. Вот как описывал этот рецепт блистательный журналист Владимир Гиляровский в книге "Москва и москвичи":
    2 рябчика,телячий язык, четверть фунта паюсной икры, полфунта свежего салата, 25 штук отварных раков, полбанки пикулей,полбанки сои кабуль, два свежих огурца, четверть фунта каперсов, 5 яиц вкрутую. Для соуса:
    майонез провансаль должен быть приготовлен на французском уксусе из 2 яиц и 1 фунта прованского масла.
     
    • Подобається Подобається x 5
  8. deva

    deva Well-Known Member

    Мені сьогодні зробила замовлення на святковий стіл, і нічого складного, нового, а банальні і прості салати - олівє, шубу, вінігрет. Так що не прийдеться нічого вигадувати:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. Honda

    Honda Well-Known Member

    На цей НР буду робити салатик, не знаю як він точно називається. Роблю його в невисокій тарілці. На дно йде шаром маринована цибуля ( біла, порізана, з оцтом і водою, посолена), потім шар вареного курячого м"яса, майонез, шар порізаних великими кружечками варених яєць, майонез, твердий потертий сир( або білок з яєць, і посипано все гранатовими зернями. В честь НР я його так декорувала:
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 7
  10. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Гранатовий браслет
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я ще тут свій тортик виставлю на кухні:
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 10
  12. Honda

    Honda Well-Known Member

    Можливо, але мені здається, шо як робиться Гранатовий браслет, то в середину ставиться порожній стакан, шоб в салаті була дірка і виглядало на браслет.
     
    • Подобається Подобається x 5
  13. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Вот что мне подарили на новый год. И мне хватит, больше и нечего и не надо.;)

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 11
  14. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    А нам подарили пєпіно. Така гидота, як на мене:))). Тоді сиділи вибирали насіння. Фото, нажаль, не зробили.
     
    • Подобається Подобається x 3
  15. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    [​IMG]

    Як там сі співає....:scratch_one-s_head:
    Наближаєцця тото...свято...:sorry:
     
    • Подобається Подобається x 7
  16. Templar

    Templar Дуже важлива персона

    Саме краще, що може бути!

    Сам таке люблю.....
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. levandivka

    levandivka Не демократ, однозначно.

    На фабриці видавали? [​IMG] Празднічний набор..?

    Пам'ятаю, каву у бляшанках вкладали до них, банку ікри і паличку фінської ковбаси...

    А тепер "ікра+ковбаса" замінені рибою?
    http://www.youtube.com/watch?v=8vzn-kSdQh0
     
    Останнє редагування: 31 гру 2010
    • Подобається Подобається x 6
  18. deva

    deva Well-Known Member

    памятаю таку -індійську каву, була дуже дефіцитна, в принципі і смачна як на той час , принаймі для мене. Зараз бачу в таких самих коробках каву, але не купляю, оскільки надаю перевагу в зернах.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Кофе от фирмы, ещё щётку и скребок для стёкол, к авто (премия в конверте) . Рыба от рабочих, они знают что я больше колбасы люблю,рыбу, (по командировкам достаточно поболтались. там я их кормлю) для пользы общего дела кухарю.;) Вот и дали очередной повод похвастаться. Икра, сам рыбак (нравится красная, по вкусу щучья). Колбаса в магазине, какой хочешь, хоть за 1000руб с хвостиком (деньги на ветер за баловство, соло - соевое):sad:. Лучше сало и мясо.:good:
     
    • Подобається Подобається x 8
  20. "Лучшая рыба - это колбаса..." або так: "якби ковбасі - та крила, то луччої б птиці не було" :) але з теперишніми виробниками ковбас, ця приказка втратила саою силу (
    бо тепер є
     
    • Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)