Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сніданок-каша манна з маслом.медом
    Обід-квасолевий супчик
    кисіль ягідний(із заморожених ягід)
    Салатик з сирків і часника
    На вечерю пюрешка з оселедцем і печиво "тающие моменты", зараз буду випікати.Якщо сподобається-дам рецепт:)

• Подобається Подобається x 6
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Извращение. :mocking:

Просто серединка осетра кг30-50, хлеб ржаной, лук. :scratch_one-s_head:
    Ведь пост как не как.:ireful1:

3. Кохана

Кохана LuBimaya

А Симферополь єто Кубань??? о_О А я всегда думала, что Крым... Нужно было географию лучше учить в школе...

По поводу балыка. Я тоже родом из курортного города на Чёрном море... Так у нас балык осетровый не коптится, а вялится... Это правда очень вкусно, мне папа всегда к праздникам передаёт такой...
    Я вообще обожаю всё, что с рыбой связано! Когда-то мой папа работал на баркасе рыболовецком, я ещё маленькая была... но очень хорошо помню этих осетров-"мамок"... ведро икры в брюхе! Сейчас таких и не выловишь... А икру мама заставляла есть, так я её на дух не переносила.. за то сейчас, с удовольствием навернула бы пару ложечек....

• Подобається Подобається x 3
  4. Chaldon

Берите пример.

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

И не говорите. Рыба, особливо сёмга, осётр и белуга. :good:. В любом виде и без всяких приправ.о_О

• Подобається Подобається x 2
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

Я всякую люблю... начиная от тюльки заканчивая катраном....

• Подобається Подобається x 4
  6. Alias

О.Так! Я сама рибу люблю так само.А ще згадалася скумбрія гарячого копчення..ммм...чого її зараз не роблять?

• Подобається Подобається x 5
  7. - ладно, тогда я обмазку с бастурмы соскоблю. :)))
    А Львов это курортный город на Чёрном море или только р-н ЦУМу к морю выходит? ;) Нужно было не только географию учить в школе :)))
    - он и должен вялиться, только это дольше, а значит, дороже. Вообще балык это просто "рыба" в переводе. Так у нас стали называть солёно-вяленую спинку осетровых, потом - и других ценных пород рыб, потом добавили то же - холодного копчения, а ещё позже и мясное филе (вырезку как правило) и просто вяленое, и подкопчёное. В итоге сейчас балыком называют чью-нибудь вырезку, заготовленную впрок холодным способом. Хоть что-то общее, предлагаю на этом продавцам остановиться, ветчина она и есть ветчина - для всех частей туши название :)
    - а я не сегодня! :) Но намёк понял. Как Вы относитесь к морской капусте?

• Подобається Подобається x 1
  8. Chaldon

Горячего с головой 200 руб кг. Без головы 180 руб кг.
    Холодного от 220 руб. кг. без головы 200 руб к.
    В рассоле от 120 руб кг.

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

Да и я про крепость духа католиков, в последние дни он (пост) особо строг.о_О

9. Salata

Salata Well-Known Member

А где написано, что я выросла в Симферополе?

Ну, у нас тоже вялят. Захотел кто и закоптит, вялить проще.

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Хорошо быть атеистом :)

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Там начинки немного, в один слой, грибы притушенные (или вареные). Блин нежный, они на круге пекут, сразу заворачивают (везде в быстром питании так, видела, делают).

10. Chaldon

Или в данном случае православным. В начале пост не так требователен, особливо к рыбе. ;) Даже новый год пустил.;)

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас також є і гарячого копчення скумбрія і холодного. Гарячого по 3.99 за пів кіля, а холодного то 4.99 за пів кіля. Рибка переважно грам 700 важить.

Доречі на Свят Вечір дуже люблю готувати ось таку чудову салатку.

1 скумбрію холодного копчення, відібрати від кісток і шкіри, обрізати голову. (можна то все гарно облизати, обсмоктати). Рибу покраяти на невеличкі кубики.
    2-3 картоплини зварити в мундирах, остудити і також покраяти на маленькі кубики.
    1 велику цибулину пообирати і покраяти на кубики. Підсмажити цибулю на олії (якщо ви переважно даєте мало, то тут можна дати трошки більше олії).
    Додати висмажену цибульку до картоплі і риби. Все вимішати. При потребі приправити сіллю і перцем.

• Подобається Подобається x 7
  12. Alias

Докладую..з тими "моментами"нычого путнього не вийшло.:sad:Рецепт взято з інтернету.Першу порцію зробила, закинула в духовку і замість розочок вийшли блинчики...але смачні.Тепер виправляємо ті "моменти"доади розпушувач,цедри,сметани,борошна і будуть "мгновения":)

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Давно не слышал чтобы в Черном море ловятся осетра

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ви все про рибку і про рибку, а де у Львові мож купити нормальну копчену ,копчену, а не вимочену в якісь заразі рибу?

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ніякої сметани там не треба. Треба просто додати більше муки без розпушувача. Прошу врахувати (якщо знову зацвірінькає то буду писати - тейк то консідерейшн) що перепис розрахований на закордонну муку а українська вона інакша.

Тут оригінал англійською. Зверніть увагу що вона використовує не цукор, а цукор-пудру. Український цукор грубий, а заграманичний дрібний. Раджу цукор до таких речей перекрутити в кофемолці.

16. Alias

Пізно...вже печуться.А рецепт дійсно закордонний,німецький:)
    Та вже як буде..

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я взагалі сметани рідко даю до випічки.....переконалась вона тільки псує....ну якщо це не сметанник.А навіть якщо в рецепті і йде сметана,додаю обов"язково до муки крохмалю.

18. Alias

Просто в холодильнику завалялась протермінована сметана,а крохмаль і так4 по рецепту був

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Неправда. Американський!

20. - та, что в вакуумной упаковке - на 99% вымочена в жидком дыме, а та рыба, что на прилавке перед Вами - Вам и карты в руки оценить! По ней видно сразу, и по цвету, и по влажности, натурального она копчения или вымоченная.

а де твій аватар? :)