Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Кохана

Кохана LuBimaya

Нагадую, що сьогодні ввечері будуть підведені підсумки конкурсу! Голосування триває до 19.00!

• Подобається Подобається x 2
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

вже й так все зрозуміло:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

ти знаєш ім*я переможця?

• Подобається Подобається x 2
  4. poetka

Ні:)Я бачу який салатик виграв, і хто б його не зробив, я за нього тішуся.....:)

• Подобається Подобається x 6
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

ну, тому і треба підвести підсумки, щоби всі знали за кого потішитись!

• Подобається Подобається x 4
  6. poetka

Беззаперечно.............Мені вже кортить знати,за кого я віддала свій голос і чиїм салатиком смакувала( я вже його робила)

7. kutuz

kutuz Well-Known Member

о_О.То я зрозумів,що ікру замотують в налисник?Ой ну Ви всі такі гурмани;)А я простий,можу ікру просто ложкою,ням ням і вже нема що класти до налисника:))):haha:

8. - чего удивительного-то? Все про красную и говорят. Некоторые об икре минтая ещё.
    Сейчас появилась в развес "икра палтуса, крашеная натуральными чернилами каракатицы". Стоит как красная, выглядит (издалека) почти как осетровая, на вкус что-то общее вроде и есть, но мало (и на зубах хрустит). Купил 150 гр. попробовать, съесть съел, а зачем она нужна - не понял. Может, застолье "богатое" фотографировать? :)))

• Подобається Подобається x 8
  9. Filosof

Filosof Well-Known Member

Колись, років 5 тому, казали, що ікру не можна купувати, бо у банки кладуть ікру китайської очеретової жаби. :)))

• Подобається Подобається x 5
  10. poetka

Показую Вам своє чудо,швидше зважуюсь показати....руки тремтіли вийшло косо-криво,якби на замовлення,то б мусіла переробити,а так це для племінника.......вони зрозуміли:blush:

• Подобається Подобається x 18
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Можно, но не обязательно.
    Можно и вприглядку :)

• Подобається Подобається x 9
  12. Filosof

Filosof Well-Known Member

Щось ми усе про блини. Мені самій захотілося. Попробую пожарить. Ікри, нажаль, у мене нема. Але є варення з айви. :)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас плов..захотілося каші манної,завтра на сніданок зварю згадався дитсадок:)

• Подобається Подобається x 5
  14. deva

deva Well-Known Member

та ні звичайно, як її замотати, просто на одну сторону бліна кладете, а іншою накриваєте, смачноооооо, але дорого

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

а я сьогодні пудинг робила, то мої так смакували, як діти манну кашку в дитячому садку, а ще до неї додали потім з ожини джем, смакота

15. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Со сгущёнкой их, со сгущёнкой. И не каких там извращений, особливо икры.:dntknw::good:

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

И что с этим добром делать? :scratch_one-s_head:
    Жалко :cry: А из чего сроблино? Ещё наверно сладкое?

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Сладкое... А ещё и вкуснячее!!!!

• Подобається Подобається x 3
  17. poetka

Лід,а ти не робила салатик?:cry:

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Робила, але його з*їли!
    Оль, я і не голосувала, бо ведуча...
    А із салатів мені сподобалась "Шапка мономаха" і "Шубка під ялинкою" - особливо офомлення... Нірванкин салат я робила, дуже смачний і легко та швидко робиться!

• Подобається Подобається x 7
  19. poetka

Я Нірванчин салатик теж робила ..........:)

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я салати не їм там де куряче м"ясо,тому й не робила.
    Човники поетки ми їмо без човників:)таку капусту я просто обожнюю,називаємо-пелюстки:)

а де твій аватар? :)