Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. к жареной горбуше - самое то. Ежели ещё огурчиков маринованных мелко порезать в него, ммм... можно тогда и к сёмге подавать :)
     
    • Подобається Подобається x 6
  2. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    "У нас в Одессе - это не едят" (песня была такая).
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    — Ты знаешь, как они в Париже называют четвертьфунтовый гамбургер с сыром?
    — Они не зовут его четвертьфунтовый с сыром?
    — Нет, мужик, у них там метрическая система. Они вообще не понимают, что за хрень этот четвертьфунтовый.
    — Ну и как же тогда они его зовут?
    — Они зовут его "Роял с сыром".
    — "Роял с сыром". А как же тогда они зовут "Биг Мак"?
    — Ну, "Биг Мак" – он и есть "Биг Мак", но они его называют "Лё Биг Мак".

    — А знаешь что они там в Голландии льют на картошку фри вместо кетчупа?

    — Что?

    — Майонез!

    — Черт подери!

    — Я сам видел как они это делают. Просто заливают все к е_еням этим говном!
    "Криминальное чтиво"
     
    • Подобається Подобається x 4
  4. redfox

    redfox Well-Known Member

    я на выходных решила испечь пирог - что по-проще. завалялась у меня вишня замороженная дома!
    вот, нашла рецепт и приготовила - съели за вечер. в воскресенье опять пришлось гнать в магаз за вишнями и готовить)))
     
    • Подобається Подобається x 4
  5. victorys

    victorys позитивчик :)

    "на вкус и цвет" всі ми різні :dntknw:
    Я от наприклад без пачки сметани з магазину не вихожу, їм з нею дуже багато страв (якось так ще з малечку звиклось). Картопля у всіх видах- зі сметаною, деруни, голубці, майже всі зупи, вареники, палюшки, сирники смажені, оладі - все це їм зі сметаною. Спочатку, тут в Польші, на мене дивно дивились через це (і мій Павел також), для них це теж було "фу". Деякі з моїх знайомих пельмені їдять зі сметаною або майонезом, я натомість віддаю перевагу жареному вершковому маслу :)
    Вони тут (у Польші, в регіоні де знаходжусь) зупу забілюють вершками, деруни можуть їсти з джемом, цукром :bad: або просто з молоком, голубці в них подаються з картоплюю п"юре (оселедець доречі теж), вареників вони в житті зі сметаною не їли, та і вареники вони роблять з м"ясом а не з картоплею та сиром як в нас.
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    А в нашей Одесє только так і єдять, і називають соус Тар-Тар. До риби завжди подають, але не до сальмона або форелі, в основному подається до білих морських риб, типу тилапії чи хека.

    А я вчора напекла тістечок - ругалаш з горіхами, шоко-тістечка і ще до того спекла пляцка з яблучним варенням.
     
    • Подобається Подобається x 4
  7. Тим22

    Тим22 Дуже важлива персона

    Сметана этож святое дело, но котлету со сметаной тоже не очень.
    Деруны с джемом это конечно чересчур, а вот селедочку с пюре (не сладким) полюбляю
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. victorys

    victorys позитивчик :)

    а я котлетку люблю з бульбочкою і горкою сметанки на тій бульбочці :)))
     
    • Подобається Подобається x 10
  9. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Ви точно як і мої дітиска, якщо бульбочка то тільки зі сметаною. Без сметани не їдять.
     
    • Подобається Подобається x 7
  10. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Починаються праздники,маю робити торт машинку....червоної фарби в нас не купиш,взагалі фарб у Львові немає,то такий дефіцит....Блін!!!!Вихожу з відомих всім продуктів...от може Марусю порадьте з чого зробити чорний коліро_ОКолеса мають бути чорні,коричневі не підуть...коричневі я роблю з какао....а чорні....кулєра ясна....відстала в нас країна,ніц нема..........
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Знаєте що прийшло на ум? Земля з вазонка :))):blush:
    А може змішати зелений і коричневий, здається. Але можу помилитись. А чи не замовити вам собі Миколайчика з харчовими фарбами?
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Та я б з радістю.....але де той Миколайчик буде гонити за тими фарбами....якщо я вже перегонила весь Львів і всі гуртовні....кажуть нема,є тільки ті,що яйка на Паску фарбувати,але вони не добрі для мастики.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    А мені....активоване вугілля....:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Пробувала з вугілля...вона має крупинки....і не рівномірно зафарбовує...мастика лізе від нього..........
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Дуже важлива персона

     
  16. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Назвіть, про який саме.
     
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ліля,створіть у Всяку різне нову тему Форумні крнкурси та й все:)Думаю,що на ЛФ вона знайде своїх шанувальників.
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. deva

    deva Well-Known Member

    бо дуже смачно:good: сама таке люблю

    ---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

    з червоного буряка

    ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

    може маком потім якось обсипати)
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Поетко, запитайся на якомусь кулінарному форумі.Я десь зустрічала про фарби,але вже не пам"ятаю де.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Дуже важлива персона

    Все-таки розмітила в пляці забав. У "всякому різному" загубиться. :)
    У моєму дописі є лінк на конкурс. ;)
     
    • Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)