Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ні,там яєць немає....там все як на класичний цезар:
    Знизу салат,по ньому смажене кубиками м"ясо індика,правда не соус(я його для нас роблю так:оливкову олію змішую з бальзамним оцтом і лимонним соком)а для гостей попростіше,бо не розуміють мої гості таких соусів:) майонез змішую із сметаною,додаю прованські трави,італійські трави, і тим пропитую далі нарізаю дуже дрібнесенько пекінку,знову соус,по ньому тру пармезан(якщо є) а як нема.то любий твердий сир і зверху сухарикі (підсмажений в прованських травах кубиками батон,але мій домашній);) щоправда сухариками посипаю вже перед подачею на стіл,шоб не зм"якли...тай все....

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Все вірно,то і є "ізвращєніє"Салат Цезар виключно з м"яса птиці...і ніяка там вєтчіна не підходить, а тим паче яйця....Правда майонез теж не вписується....але то забаганки моїх гостей.

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Дійсно класна...але можна крабові палички замінити м"яском,або червоною рибкою,або сиром....бо крабові палички,ну така вже хімка......

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

А нє, я знаю,можна замінити тріскою,салатом з неї,обожнюю тріску.....

• Подобається Подобається x 6
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я сьогодні жарила кальмари у клярі. А зараз роблю картоплю фрі.

• Подобається Подобається x 4
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

Оль, я давала ссилочку на оригінальний цезар... він і без м*яса власне...

• Подобається Подобається x 2
  4. poetka

Нє!!!наші люди точно таке не будуть їсти,ну як без мнеса і без майонеза:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  5. deva

deva Well-Known Member

я також завжди готую Салат "цезар" з птиці і використовую оливкову олію, рецепт такий же на цій ссилці http://www.say7.info/cook/recipe/115-Salat-Cezar.html, мені він дуже смакує. Люблю заправки з гірчицею. Часом готую салат гірчичний з телятини. Туда входить варене мясо телятини може бути варений язик, охолодити, порізати, добавити мариновані шампіньони, огірочки, цибульку. все порізати, розтерти олійку з гірчицею (люблю француську) і заправити цим салат.

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

http://www.resnichka.ru/2006/07/12/cezar.html, а тут два салати Цезарь, який кому подобається, може вибирати і смакувати:)

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

а тут аж 18 цезарів http://www.gotovim.ru/recepts/salad/cezhar/:)

• Подобається Подобається x 3
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

:good::give_rose:
    Ни! Да это наш сибирский. Это у москвичей в оливье, а у нас строго в винегрет. ;)

7. хочу приготувати закуску чи салат з скумбрії холодного копчення. пішла у нетрі, а там деякі пишуть, що її треба готувати в духовці :crazy: нарешті знайшла цікавий рецепт, напишу, якщо сподобається :) якщо хтось має щось цікаве, запостіть будьласка. дякую

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

О...:good:

• Подобається Подобається x 11
  9. poetka

Показую Вам обіцяні закуски ,які були в мене на столі.....
    І так почнемо з закуски :фарширований перець сиром,паприкою і базиліком,смакота чесно-чесно

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

Наступне:Слоєні розочки з сиром і ковбаскою з тим"яном

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Грінки сирні з часничком:)

[/COLOR]Салат Цезарь "По-Кримськи"

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Картопляні кораблики з грибами під сиром

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

На десерт пляцок "Наполеон"

• Подобається Подобається x 19
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Капустки стушив, телячих відбивних забадяжив:

Опеньки з сметаною і макарони з твердих сортів пшениці - зашибись тема:

Котлетики, трохи курячого фаршу, трохи сальця:

• Подобається Подобається x 13
  11. poetka

А це "загальний ракурс",ще був бульйон ,налисники,морозиво,але того вже не фоткала,якось не пасувало перед гостями;)
    Якщо зацікавлять рецепти,пишіть які саме......поділюсь обов"язково;)

• Подобається Подобається x 13
  12. Chaldon

Ну вы и садисты господа и пани.:eek::nyam2:

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Заходьте в цю гілку на повний шлунок:)

14. Chaldon

С вами полностью солидарен.

15. Chaldon

Это мой завтрак или обед.:sorry:
    Зато элитная, золотая каша по 120руб. кг. :tongue:

16. Lacy

Lacy Well-Known Member

Chaldon,

17. Summer

Summer Well-Known Member

poetka, вау супер і стіл гарний, а на столі такі смаколики :good:
    Грінки сирні з часничком - можна рецепт? :)

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

я ще не пробувала....планувала до Миколайка, але дякую, що сказали - буду більше какао давати і менше цукру !

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Это что майонез на котлете? Фу

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

лучше горчица,правда? или домашняя аджика.

20. Filosof

Filosof Well-Known Member

Пам'ятаєте рекламу, де Пороховщіков каже: "А ось і моя фірмова страва"? Я як подивилася, так погано стало - куди до жареної риби ще й майонез!:bad:

а де твій аватар? :)