Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. deva

deva Well-Known Member

начистила поки картопельки і цибульки та думаю, що дальше з цим всім робити. можна просто зварити і потім з оследчиком зїсти, чи щось інше......напевне не буду морочити собі голову, тим більше, що нога болить і стояти біля плити важко

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

Знайшла на одному сайті http://lady.tochka.net/ua/8900-top-5-luchshikh-zakusok-dlya-novogodnego-korporativa наступні закуски, почитала вроді нічого, можна попробувати

• Подобається Подобається x 4
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

І в мене завтра прийом,щойно зробила "Наполеон"(завтра сфоткаю покажу,най си трохи полеже до завтра) до закусок черга ще не дійшла;),але буду робити салат.який виставляється зараз на конкурсі(не мій),правда додам туди ще свій інгредієнт,куплю такі продаються сухарики для канапок(дуже добре їх начиняти) начиню тертим сирком,типу Дружба з яйцем і майонезом,зверху можна потрусити цибулькою....То просто,І хочу зробити картопляні човники з грибами....Якщо буде час на то все бавління....А так викладу на стіл грибочки з цибулькою,дом. батончик... і дом вино...Одним словом сфоткаю...
    Доречі фотографуйте накриті столи.....які в кого ідеї і страви...то так цікаво....і "любопитно";)

• Подобається Подобається x 6
  3. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я нічого сьогодні не готовила. Нема настрою.

• Подобається Подобається x 1
  4. Peri

Peri Well-Known Member

Власне.:)
    Дякую,дівчатка!:give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ой!!! дівоньки.Вимила весь посуд запхала Наполеон в холодильник,зараз варю вареники (чоловік прийшов),і поставлю варити картоплю на човники з грибами...
    Почитала вас ,набралась натхнення на завтра.....шось зроблю......
    Мої гості люблять салати з майонезами...я нєа!!!!але прийдеться.Зроблю цезар ...їла такий в Криму дуже сподобався.

• Подобається Подобається x 5
  6. Filosof

Filosof Well-Known Member

Завтра пожарю кальмари з часником. Це моя улюблена страва.

7. Кохана

Кохана LuBimaya

Це з перепелиними яйцями??

8. syavych

syavych копач

Відколи це цезар з майонезом? Та й з яйцями не мав би бути, хоча різних варіантів його виконання море...

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Тю, Сявичу, Ви що? Який же ж Цезар та без яэць??? Аве!

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

А ось власне і "Цезар" оригінальний!

10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я проголосовал. :)

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, ви такє бачили???

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

:good:........

• Подобається Подобається x 8
  12. Shine

Shine Well-Known Member

о_О:good:;)
    Гарна ідея;)

• Подобається Подобається x 3
  13. syavych

syavych копач

Ну якщо мова йде про використання яєць для соусу, то тоді так, мають бути (але тілько сирі, але тоді ймовірність усіляких сальмонел - тому ігноруємо той інгредієнт).
    Просто думав маєте на увазі от такого типу "ізвращенія", коли єйка варять і ріжуть в салат. То називається чули жи вони там мають бути, але як саме не знаєм...

14. Кохана

Кохана LuBimaya

А я яйками тільки прикрашаю! Ріжу їх навпіл і викладаю по колу жовточком до гори... Так гарно!

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

Якщо чесно, то мова йшла трошка про іншого Цезаря! ;):mocking:

15. syavych

syavych копач

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Гая Юлія?...

• Подобається Подобається x 7
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ні, не ігноруємо а готуємо заправку на паровій бані бо при певній температурі сальмонела вкорочує своє існування, а смак соусу покращується.

Ось класна і дуже поважна закуска

головне що не гея Юлія, хоча в то время вони всі підряд любились... не було ґендерної дискримінації :haha:

17. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, того самого, проти якого товариш Брут!

18. Summer

Summer Well-Known Member

супер ідея, особливо до свят, дуже цікавить оформлення :)

19. Кохана

Кохана LuBimaya

Питаннячко! А Ви вже пробувале це робити? Вийшло? Бо в мене не дуже. Перше затонко раскатала - вийшли крекери, другу частину тіста розкатала вже товстенько, то вже трошки підійшли але вони дуже солодке і однієї ложки какао певно замало, бо виходить світле, але тісто було гарного темного кольору і ароматне. Хіба що такі пряники тільки в якості прикраси на ялинку...

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Замечательно вышло, скажу я Вам! А вкусно то как, наверное!!!! Нужно будет сварганить такое мужу... А просто филе не подойдёт, или нужно обязательно куричу обскубывать?

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Подойдёт. Ноя просто беру охлаждённую. А ко всему что разделано и прокручено отношусь с осторожностью.

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

За салат проголосовал.

а де твій аватар? :)