Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ніби вона....:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

     
    • Подобається Подобається x 2
  3. deva

    deva Well-Known Member

    та я і собі також нагнала охоти на рибу, але піду куплю здорового товстолобика. поріжу на куски і запечу. Більше взагалі люблю морську рибу, але вона зараз так подорожчала, що ну її на:)

    ---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

    це я так роблю коли печу її відкритою, а коли в фользі, то звичайно так як кажете ви в електродуховці добре запікати відкритою рибу масляну, бо вона є жирною, принаймі мені подобається коли вона трохи суха виходить (при тому мариную її в перемелені цибульці )
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Я аж тепер догнала:))):))):))):))):))):))):)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Summer

    Summer Well-Known Member

    хочу зробити гаряче вино з корицею, апельсином - грог називається вроді?, маєте файний та перевірений рецепт?
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Lacy

    Lacy Well-Known Member

    Це скорiш не грог, а глiнтвейн(дуже смачна рiч!) http://www.extremalov.net/veloclub/text1.html
     
    • Подобається Подобається x 5
  7. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Був у цій темі. :)

     
    • Подобається Подобається x 4
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Хочу з Вами поділитись,що я щойно натворилао_ООдним словом роблю сметанковий крем (ясно,що на торт) стоять передімною дві банки , в одній пудра, в другій крохмал...
    Ну я взбиваю сметану....взбиваю....і замість того,щоб додати до неї пудру, я сміливо сиплю крохмалю (десь пів стакана),пробую.....жах:scare::ireful1:зіпсула пакет сметани....блін!!!!
    зараз піду в магазин по сметану.....
    А підкажіть що з тої крохмальної сметани мож зробити?Шкода викинути...свіжа солодка....:cry:
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Кисіль ...сметанковий:)можна ще молока туди додати...мабуть
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. Кохана

    Кохана LuBimaya

    О!
    Салатики потрошку починають надходити! Поспішайте! ;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Я вже продукти купила...завтра буду ваяти....Але може продовжити набір ?
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    LuBimaya,Поставте посилання на конкурс у свій підпис, щоб не шукати кожен раз...будь ласочка:)
     
    • Подобається Подобається x 6
  13. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Все, конкурсні фото салату готові.завтра зранку закину Любимій.Може ще один придумаю..як зайві гроші будуть:)
     
    • Подобається Подобається x 7
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Можна...але я ще навіть того салату не зробила...блін !!!!!Запара, завтра знову торт пекти(родина насіла конкретно:))
     
    • Подобається Подобається x 7
  15. Кохана

    Кохана LuBimaya

    ок!
    але постаВ! добре?
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. deva

    deva Well-Known Member

    дуже смачний виглядає, молодчинка Поетка, але прошу рецепт в студію:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Хіба що на випічку пустити, або на підливку.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Summer

    Summer Well-Known Member

    а де такі шоколадні пір'я взяти?
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Та,можна чим завгодно прикрасити...я нещодавно використовувала сушені ананаси і т.д. В Арсені продаються на вагу такими довгими смужками...взагалі гарно-кольорово виходе......
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. redfox

    redfox Well-Known Member

    коллеги!!! нужна ваша помощь!!!
    мне обломилась речная форель - потрошеная, рыбки небольшие - грамм по 400
    как их лучше приготовить - чтобы несложно и вкусно!!!
    ПОЖАААЛУЙСТА!!!!
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)