Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Summer

    Summer Well-Known Member

    poetka , яка краса!!! Все вам відкривати свою передачу та проводити майстер класи!:clapping:
     
    • Подобається Подобається x 6
  2. deva

    deva Well-Known Member

    та звичайне заварне, тільки випікаю пустишки, а потім начиняю чим маю, любим салатом, але найбільше смакує сирочок,часничок і майонез трошки
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Олю,давай! У мене того меду-завалісь!:)
     
    • Подобається Подобається x 5
  4. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    А я буду сьогодні уху варити.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

     
    • Подобається Подобається x 4
  6. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

     
    • Подобається Подобається x 3
  7. Кохана

    Кохана LuBimaya

    Так, уховари-пекарі! Ви салати робите??????
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Часами :haha: Наші салати більше на булочки подібні. :))) :)))
     
    • Подобається Подобається x 7
  9. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::dntknw:
    Завтра буду пробувати.......Бо всі дні вожусь з випічкою.....А на свята вже родина позамовляла.
     
    • Подобається Подобається x 4
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Завтра буде:)А вже хтось прислав рецепт салату на конкурс?

    Дорогі господині, порадьте як приготувати пангасіуса з розмарином.Сьогодні в Сільпо побачила і купила..хм..виробництво Ізраїль.(розмарин)Щось хочеться такого..не знаю якого.:)
     
    • Подобається Подобається x 6
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ірусь!!!!Дуже просто.А ти купила цілу рибу,чи філе?
    Взагаліто цей окунь добре смакує охолодженим,коли застигає жирочок....
    Якщо ціла рибина,то натри перцем і сіллю....потім розмарин поклади в брюхо з дольками лимона....і натри ним саму рибу,скропи лимонним соком(обов"язково) і олією(яку маєш) найкраще то оливкова,але то таке....і залиш промаренуватись накривши тарілкою і прижавши цю тарілку невеликим грузиком...баночку з водою,чи щось,що придумаєш...чим довше маринується,тим ліпше..(я мареную ніч) потім ставлю в рукав(або фольгу) і запікаю......коли залишиться зв 5 до кінця,знімаю фольгу(рукав надрізаю) і посипаю сиром(не багато)ще люблю дати зверху помідор з лимоном..Але помідорів вже не має,тоді просто сир....
    Смачного.....Все просто.;)
     
    • Подобається Подобається x 6
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    та немає там брюха:) філе без шкіри ...Дякую,Олю, завтра буду щось мудрувати з нею
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ну то тоді на майбутнє....для цілої риби...фаршируй брюхо...А філе роби так само ...понатирай,понатирай і залиш маренуватись...
    П.С. Осорбисто я коли купувала оте філе окуня....його завжди смажила....
    Бо для запікання він нееее дуже...для мене жирний.
    Смажити..... його краще замаренувати в цибульному п"юре,але перед тим порізати на такі довгі смужечки,не плястерки , а саме смужечки ,десь 3 см.завширшки,тоді обваляти в яйко а після в муці з сухарями.....і смажити,подавати холодними...а на гарнір бульбочка п"юре...о,так смачніше.
     
    • Подобається Подобається x 7
  14. Peri

    Peri Well-Known Member

    Як істиний рушій прогресу(чит.ледацюга:mocking:роблю ось так:філе покраяти як смакує,натерти морковки,трішки корінця салерки,покраяти цибульку.Зробити заливку - сметана+майонез+томатний сік(трішечки.можа без)+водичка переварена,сіль,перчик.Всі пропорції,складники - хто що любить або має під руками.Заливаю філе і в духовку.Коли готове.вимикаю газ і натераю сир,ставлю у нагріту духовку і воно ще стоїть декілька хвилин.Все.
    Поетка має рацію,смакує як на горячо,так і холодним.
     
    • Подобається Подобається x 6
  15. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Не то слово! Я тут ще ні разу не їла ні качки, ні гуски, ні кроля :sad: В м'ясних переважно тільки свинина, телятина, кури і деколи індики (і то тільки крильця бачила). Може десь в великих супермаркетах і є щось інше, але тамтешньому м'ясу не довіряю.

    Тож їмо постійно кури. Стараюсь пробувати щоразу якось інакше готувати, вишукую нові рецепти, бо приїдається. От ще в кульку не пробувала готувати. В мене електрична духовка маленька, навіть не знаю чи можна в ній так готувати. Хотіла б самі крильця з лапками так запекти. Якщо хтось пробував, підкажіть, будь ласка!
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. deva

    deva Well-Known Member

    я в своїй електричній малій духовці просто запікала курочку без всяких кульків, було навіть смачніше як в газовій духовці, а рибка, то просто супер:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Ага, мені теж більше подобається, навіть ніж в звичайній електричній духовці. Тобто.. Хм.. Не знаю як пояснити. В мене зараз окремо електрична духовка, така маленька, трохи менша за мікрохвильовку.
    А рибку колись робила в звичайній електричній духовці газової плити. Але вона в мене якась сухувата вийшла.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. deva

    deva Well-Known Member

    в мене також така є і я в ній часом готую. Для того щоб була не дуже суха то спочатку хвилин з 5-7 рибку печете відкритою, а потім я закриваю пергаментом або фольгою. А взагалі в більшості випадків я готую рибку в фользі, я раніше писала рецепт "Рибки на перині" получається дуже смачно, швидко і поживно. Навіть на другий день холодною смакує.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я роблю з точністю "до навпаки"...відкриваю в кінці,щоб шкірка підрум"янилась,але не більше 5 хв.....

    ---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

    шось ви мені вчора нагнали рибного смаку...от шойно з базару притащила броталлу,чи якось так ся зве:wacko:.....Буду смажити....:)
     
  20. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    може брАтелу?:))я такої назви і не чула навіть.
     
    • Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)