Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що, може бути щось, крім олів'є? ;)

• Подобається Подобається x 6
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

:))) Тільки хотіла написати, що олів'є непереможний на НР. )

• Подобається Подобається x 2
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

Тоді можна просто "Салати"

• Подобається Подобається x 1
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А може в когось не класичний олів"є, а імпровізований?

5. Кохана

Кохана LuBimaya

та який хоч, тільки перевірений і бажано з фото!

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

То що, дівчата, почнем з понеділка? Чи вже?
    Якщо не заперечуєте, лишаю тему "Салати"
    Можете надсилати мені рецепти з фото в ПП. Коли вже хтось надішле, відкрию тему.

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Блін, то це треба репетицію НР проводити?Приготуй зараз, а потім ще на НР..

7. deva

deva Well-Known Member

:good:і салат "Шуба" чи " Мімоза", принаймі в мене всі це люблять, звичайно олівє перможець столу:)

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

а без фото ніяк?;)

8. Кохана

Кохана LuBimaya

нэ, зробимо просто "салати"... може, хтось собі і рецептики нові візьме
    а на НР зробимо інший конкурс

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

та можна, чого ж не можна... просто з фото цікавіше...

але рецепти мають бути більш-менш оригінальні.. ну не готуєте ж ви шуби і олв8є тільки... поділіться іще чимось...

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ліда, я не зрозуміла:
    1.Навііщо тобі в пп висилати рецепти?Можна самому одразу в тему викладати...Чи ти сама хочеш за кожного це робити,не ускладнюй собі життя:)
    2. Для чого анонімність?І як конкретний рецепт віднести до конкретної особи?
    3.Який термін проведення конкурсу?
    4. Фото має бути обов"язково?Бо інакше губиться сенс,як оцінити тоді старання і завершений результат Фото має бути своє,бажано з мастер-класом(покроково)по можливості.
    Зі всім іншим я згідна.
    П.С. Треба модерів попросити зробити діаграму голосування нагорі теми,щоб було видно, яка страва, скільки набрала голосів в процентному співвдіношенні.

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

Добре!!!!!Всі дружньо зробимо салати :)

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Оль, розумієш, конкурс і його результати мають бути об*єктивними. На форумі вже давно між учасниками склалися певні стосунки, відношення... І, наприклад, якщо пані Ікс і дуже сподобається рецепт від пані Зет, то вона застрелиться, але не проголосує за нього за умови, що пані Зет перейшла їй дорогу у якійсь іншій темі..

Фото тільки своє, а ось майстер клас - то зайве. Достатньо фото готової страви.

Так і буде. Але після закінчення конкурсу. Оголоситься початок голосування, і всі зможуть це зробити.

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ----------

а після закінчення голосування буде оголошено рецепт-переможець і його господиня, або господар!

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Будемо розраховувати на чесність наших конкурсантів. В правилах є пункт, що рецепт має бути перевірений особисто.

• Подобається Подобається x 4
  11. poetka

Коли початок?
    І шо робимо салати?
    Всі згідні на салати?;)
    Я та!!!!!:)
    А і ше, скільки буде тривати конкурс,думаю не один тиждеь?

12. Кохана

Кохана LuBimaya

може з неділі?

Десь до 15-20 грудня...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пропоную додавати фотку готової страви обовязково. Нехай з мобілки, але щоб було видно, що страва була зроблена.
    Починати конкурс може варто, коли всі учасники пришлють свої роботи. Тоді у всіх будуть рівні шанси. Наприклад, треба дати терміни, як то роблять на ДП:
    1. Терміни прийому робіт
    2. Терміни виробу робіт і розміщення в темі (наприклад, якщо має бути рецепт, назва і фото, то будуть відкидуватись роботи, які не будуть мати всіх обов'язкових складових). З доданням робіт до теми створюється і опитування, яке буде голосувалкою.
    3. Терміни голосування.
    4. Терміни оголошення результатів і переможців.

• Подобається Подобається x 4
  14. Кохана

Кохана LuBimaya

Погоджуюсь! Нірванко, можеш додати це в правила?

15. poetka

Ліда!Я так і не зрозуміла,для чого тобі висилати рецепти і фото в пп?Шоб ти потім це додавала до теми?Чи як?Як на мене,то зайвий клопіт...

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Чи ти позбираєш від всіх, а потім одним махом викладеш....

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Та ж кажу, щоб народ не занв, від кого який рецепт! Бо Дуся буде голосувати за рецепт Фросі, бо то її лєпша коліжанка... Розумієш?

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Так, оголосяться терміни прийому робіт (як казала Нірванка), а потім відкрию тему з кокурсом і додам всі рецепти.

17. poetka

Точно,блін, голова і два вуха.....шось не подумала,як сама викладу всі впізнають мій нік......:mocking:

Тоді файно!!!!!З понеділка?

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Угу..
    Оголошую прийом ваших робіт відкритим!
    Тема першого конкурсу "Салати".
    Термін прийому робіт до 5 грудня. (Всім часу вистачить?) Фото об*овязкове!!!
    А іще, всі роботи надсилайте мені тільки в ПП!!!!

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Любімая, а може нову тему зразу для конкурсу зробити? І написати оголошення зразу і терміни.
    А про терміни зараз додам в правила.
    Іще момент. На ДП є обмеження для учасників конкурсу. Треба мати якусь певну кількість дописів. В нас таке буде?

20. poetka

Оскільки,як свідчить статистика,на форумну кухню заглядають лише певні і постійні люди, я не думаю,що хтось сторонній наважиться.
    Як сказала Іруська: В нас тут своя гоп-компанія,тому я за таке обмеження,як в ДП.:)

а де твій аватар? :)