Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Вийшло :)))
    Смачний. :) Ще бульончик збацала )

• Подобається Подобається x 5
  2. Salata

Salata Well-Known Member

Спасибо, тесто отличное. Только (не спец в дрожжевом) его выстаивать нужно и сколько? Я дрожжи выстаивала как в венском, только вышло не так, как на картинках.

3. deva

deva Well-Known Member

Вирішила на обід сьогодні зварити капуснячок з білими грибочками. Цього року вдалось запастись білими грибами-насушила 6 літер, заморозила сирих 2 кошики. Так що буду балувати себе і рідних. Вчора з задоволенням в Яремче в кафе замовила собі банош з білими грибами. Дуже смачно:)

• Подобається Подобається x 4
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Потрібно обов"язково.....щоб піднялось,десь хв 40-45.
    Але саме цей пиріг,треба наклавши начинку і зверху тісто обов"язково поколотиі залишити так на 45 хв,потім вже змасити яйцем і пекти. 25 хв.

• Подобається Подобається x 3
  5. deva

deva Well-Known Member

це не мій допис:)

6. poetka

:)Дева таке буває,це допис від Салати.

• Подобається Подобається x 1
  7. deva

deva Well-Known Member

нічого страшного:), просто читаю, але вроді такого не писала

8. poetka

:)))

Зараз на сніданок приготую сосиски в млинцях запечені з сиром і хорошу дорогу італ каву,сусідка з Італії притащила(спробую) і салатик збацаю лечо(готова закрутка,моя мама передала,така смачна,як вона то робить?):)

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Лавацца - файна кава...:good:
    А до чого тото...фсьо...решту?:scratch_one-s_head:

10. poetka

А!!!Та,та Лавацца......
    А то всьо решта то до кави,треба мізки чимось харчувати:)Вчора не спала до 4 ранку,строчила......а нині вже чоловік їсти просе.:)

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Треба прислухатись до класиків...:sorry:

12. poetka

:))):))):))):))):))):)))

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Кімбо ще краща. :) Хоча й Лавацца хороша.

14. Кохана

Кохана LuBimaya

А в мене зараз печеться пиріг "Зебра" (он же "Полосатиє штанішкі", он же "Кот Матроскін") і бульба в духовці з півничком домашнім....
    Пахнеее мммм... Ой, то напевно, не в ту тему...

• Подобається Подобається x 8
  15. Lacy

Lacy Well-Known Member

Люблю нескладнi та кориснi страви,в мене вчора були оладки з яблуками, от такi:

16. deva

deva Well-Known Member

Тільки прибігла додому, добре, що зранку зварила капусняк з білими грибами, то так смачно, поїла і буду трохи відпочивати.:)

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні я маю на увазі не Олейну і Стожар,а ту яку продають на базарі-яку люди б"ють на олійницях з соняшникового насіння.Пахлива!!!!

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Ви щось попутали-коріння кропу настільки мале що його не використовують в їжу.В кропі використовують верхню частину.

18. poetka

Зварила вареників,насмажила цибулі багато-багато і зі сметаною злопали на вечерю....
    Завтра новий тиждень і нові змагання на кухні....
    А мо,нам якийсь конкурс тут забацати?
    Можна на найкращу українську страву,наприклад....Або шось придумати.Ви,як на таке дивитесь?

• Подобається Подобається x 6
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ви зверніться до адміністрації то вони вам скажуть що тут можна а що не можна.

А я перед поїздкою зробила собі в дорогу англійські сконес, це такі тістечка на соді. Дуже смачні вийшли. Просто ляпота.

• Подобається Подобається x 7
  20. poetka

А я шарлотку спекла...Але так багато дала до неї яблук,шо зсередини тісто не пропеклось добре,розрізала навпіл і допікаю......Не мій день ( може відмазка в мене сьогодні така:cry:),але каша зранку згоріла,шарлотка не допеклась і т.д.Вже навіть не має бажання,щось далі на кухні робити.
    І від чого воно так........:sad:

а де твій аватар? :)