Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Персі

    Персі La mafia è immortale!

    Вийшло :)))
    Смачний. :) Ще бульончик збацала )
     
    • Подобається Подобається x 5
  2. Salata

    Salata Well-Known Member

    Спасибо, тесто отличное. Только (не спец в дрожжевом) его выстаивать нужно и сколько? Я дрожжи выстаивала как в венском, только вышло не так, как на картинках.
     
  3. deva

    deva Well-Known Member

    Вирішила на обід сьогодні зварити капуснячок з білими грибочками. Цього року вдалось запастись білими грибами-насушила 6 літер, заморозила сирих 2 кошики. Так що буду балувати себе і рідних. Вчора з задоволенням в Яремче в кафе замовила собі банош з білими грибами. Дуже смачно:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  4. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Потрібно обов"язково.....щоб піднялось,десь хв 40-45.
    Але саме цей пиріг,треба наклавши начинку і зверху тісто обов"язково поколотиі залишити так на 45 хв,потім вже змасити яйцем і пекти. 25 хв.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. deva

    deva Well-Known Member

    це не мій допис:)
     
  6. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :)Дева таке буває,це допис від Салати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. deva

    deva Well-Known Member

    нічого страшного:), просто читаю, але вроді такого не писала
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :)))

    Зараз на сніданок приготую сосиски в млинцях запечені з сиром і хорошу дорогу італ каву,сусідка з Італії притащила(спробую) і салатик збацаю лечо(готова закрутка,моя мама передала,така смачна,як вона то робить?):)
     
    • Подобається Подобається x 5
  9. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Лавацца - файна кава...:good:
    А до чого тото...фсьо...решту?:scratch_one-s_head:
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А!!!Та,та Лавацца......
    А то всьо решта то до кави,треба мізки чимось харчувати:)Вчора не спала до 4 ранку,строчила......а нині вже чоловік їсти просе.:)
     
    • Подобається Подобається x 5
  11. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Треба прислухатись до класиків...:sorry:
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :))):))):))):))):))):)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Персі

    Персі La mafia è immortale!

    Кімбо ще краща. :) Хоча й Лавацца хороша.
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. Кохана

    Кохана LuBimaya

    А в мене зараз печеться пиріг "Зебра" (он же "Полосатиє штанішкі", он же "Кот Матроскін") і бульба в духовці з півничком домашнім....
    Пахнеее мммм... Ой, то напевно, не в ту тему...
     
    • Подобається Подобається x 8
  15. Lacy

    Lacy Well-Known Member

    Люблю нескладнi та кориснi страви,в мене вчора були оладки з яблуками, от такi:
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 8
  16. deva

    deva Well-Known Member

    Тільки прибігла додому, добре, що зранку зварила капусняк з білими грибами, то так смачно, поїла і буду трохи відпочивати.:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. smeet

    smeet просто спілкуюсь

    Ні я маю на увазі не Олейну і Стожар,а ту яку продають на базарі-яку люди б"ють на олійницях з соняшникового насіння.Пахлива!!!!

    ---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

    Ви щось попутали-коріння кропу настільки мале що його не використовують в їжу.В кропі використовують верхню частину.
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Зварила вареників,насмажила цибулі багато-багато і зі сметаною злопали на вечерю....
    Завтра новий тиждень і нові змагання на кухні....
    А мо,нам якийсь конкурс тут забацати?
    Можна на найкращу українську страву,наприклад....Або шось придумати.Ви,як на таке дивитесь?
     
    • Подобається Подобається x 6
  19. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    А ви зверніться до адміністрації то вони вам скажуть що тут можна а що не можна.

    А я перед поїздкою зробила собі в дорогу англійські сконес, це такі тістечка на соді. Дуже смачні вийшли. Просто ляпота.
     
    • Подобається Подобається x 7
  20. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я шарлотку спекла...Але так багато дала до неї яблук,шо зсередини тісто не пропеклось добре,розрізала навпіл і допікаю......Не мій день ( може відмазка в мене сьогодні така:cry:),але каша зранку згоріла,шарлотка не допеклась і т.д.Вже навіть не має бажання,щось далі на кухні робити.
    І від чого воно так........:sad:
     
    • Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)