Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. deva

    deva Well-Known Member

    Подивилась на запікану, така апетитна, аж самій захотілось,:) маю броколі, цвітну капусту, зараз щось придумаю.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Вах!

    А рецепт?
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ліда!Молодчина!Такі класні вийшли:good:
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Пляцок; Медовичок на швидку руку,пекла для сусідки..вона притащила шматочок попробувати
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 4
  5. Кохана

    Кохана LuBimaya

    а скільки ж води?
     
  6. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Півчашки. Щоб тісто не було рідке.
     
  7. Кохана

    Кохана LuBimaya

    зрозуміло...
    але чашки різними бувають....мій чоловік п*є чай с 0,5 літрової чашки... а моя певно 250мл містить...
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    150 мл води, приблизно, потрібно у тісто.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Кохана

    Кохана LuBimaya

    Дівчата, що на вихідні готуєте?
    В мене сьогодні пєльмєшкі...
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Персі

    Персі La mafia è immortale!

    Зараз пробую робити пиріг з капустою за рецептом Поетки. Не знаю, що з того вийде :)))
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Вчорашній борщ,котлети, пюрешка,салат з квашеної капусти
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    У мене сьогодні на вечерю жаркое з грибів, м'яса та картоплі.
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. smeet

    smeet просто спілкуюсь

    :crazy: А ми вчора вечером смакували картоплею в мундирах,овечою бринзою, домашньою олією,оселедцем з великою кількістю цибулі, та салатом з квашеної капусти-пальчики мало не повідкусували:).
     
    • Подобається Подобається x 5
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Вийде 100%-це безпрограшний варіант:)

    Зробила салат:Варений буряк,чорнослив,горіхи,цибуля....заправила сметаною,корисна штука.
    Запечена курка з апельсинами під соєвим соусом,тай усе.....
    Потім прогулялись і зайшли в нашому районі в Бістро"Час поїсти",взяли там картопельки з тушкованою капустою і рибу окунь...якби знала навіть не замовляла б...така та риба не файна:bad:...зате десертики там не погані....
    Кому треба дам рецепт запеченої курки з апельсинами.....(досить пікантна курочка,скажу вам):)

    ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

    Ще не куштувала...Самі робите?

    ---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

    Смакота...недавно теж таке робила,але я то називаю рагу....А не пробували туди покавальцувати гарбуз? Спробуйте,так смачно, а ще коли додати чилійський перчик, ух, виходе бомбочка......:)
     
    • Подобається Подобається x 5
  15. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    :eek:ніколи не зустрічала,щоб його використовували в кулінарії
     
  16. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Його ще називають білий корінь
     
  17. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Білий корінь це є пастернак, але аж ніяк не корінь кропу.
     
  18. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Може я з назвою помилилася. Я завжди беру і корінь селери і корінь укропу. Це смачно і корисно.
     
  19. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    [​IMG]Це корінь пастернака, а укропу я в неті не знайшла.Та, головне щоб Вам подобалось:) і смакувало.
     
  20. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Значить я помилилася. Але було дійсно смачно.:)
     
    • Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)