Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Доречі за цим рецептом можна пекти пироги з різною начинкою..гречаною,картопляною,м"ясною,яблучною....і т.д.А ще виходять дуже добрі булочки з рисом яйцем і зеленою цибулькою.....смакота.

• Подобається Подобається x 5
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

А мені чогось так пиріжків захотілося. Я востаннє пекла три роки тому. З яблуками, творогом, капустою...;)

• Подобається Подобається x 2
  3. poetka

Спробуйте за цим рецептом....вийдуть пухкенькі:)

• Подобається Подобається x 3
  4. deva

deva Well-Known Member

в мене на вечерю капуста броколі. Люблю її спочатку відварити в підсоленій водичці (кришку не закривати), а потім в розтоплене вершкове масло добавити трошечки часничку, капельку лимона, суміш перцю-щіпочку, чуть солі і цим полити гарячу капусту. Смакота. Просто і смач:)но.

• Подобається Подобається x 6
  5. poetka

Сьогодні поснідали налисниками з сиром і чай шипшиново-чорний........
    А на обід суп з тюфтелями і рагу гарбузове.:) ну і пиріг капустяний..

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора так пельменів наїлася,що й сьогодні ще нічого не хочеться.

Може пізніше суп з фрикадельками зварити?А ще в планах пиріг з капустою.

• Подобається Подобається x 4
  7. poetka

Я вчора варила........Смачний вийшов.
    Ірусь,як будеш варити,додай до фаршу горіхів ( пропусти їх через м"ясорубку разом з м"ясом) я вчора так спробувала і суп був аромо-ароматний, а в кінці додала кмину...запах стояв неймовірний.

• Подобається Подобається x 7
  8. Alias

Прикольно, треба спробувати.Дякую, Олю.Навчусь добре готувати-Родіна тєбя нє забудєт (Макс буде дякувати)
    Ой, про горіхи згадала..Вчора якийсь дідусь продавав горіхи ну як яйце за розміром-4 грн за штуку.Шкірка у них така тоненька.Розказував як треба садити і т.д

9. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

а нас налякали вчора, що сьогоодні газ у будинку відключать, то я вчора з того всього і бульйон зварила, і котлетки запекла, і натушила риби і капусти, а на гарнір гречку зварила; ще й пиріжків з дом.сиром напекла, а з залишків сиру від пиріжків ще й сирнички вийшли :) ото тепер усе потрохи їмо :) а газ таки ще не відключали

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

Сьогодні буду пекти печиво "Оленячі ріжки" з горіхами.

11. Alias

Печеться пиріг з капустою за рецептом Поетки.Ще хв.10,а дочекатися вже не можу:)

12. poetka

Розкажеш,чи вдався?

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

А я знову роблю гарбузяне рагу з чілійським перцем...пахне.....
    І своїх побалую медівничком.:)

13. Alias

Олю, тобі догана скоро буде від Макса:))Якщо я так і стільки буду їсти ,то скоро в двері не влізу.А винувата в цьому ця тема..і ти теж:))
    Так от про пиріг....він не смачний, він мегасмачний!!!Я вже ні, не скажу скільки вже з"їла.Єдине, що зробила трохи не так, це взяла велику бритванку, треба було меншу, тоді б він вийшов(верх) пишниіший..Якщо встигну сфоткати - покажу:)
    ОЛюся, вся наша сімейка дякує тобі за рецепт:give_rose:

• Подобається Подобається x 7
  14. poetka

:))):give_rose::give_rose::give_rose:

15. Alias

Хотіла вчора фото показати.але Радикал вже другий день видає якусь помилку.Спробувала через інший хостинг:)
    Це все,що мені вдалося відвоювати для фото
    Капустяний пиріг за рецептом Поетки

16. Summer

Summer Well-Known Member

рецепт в студію можна?
    буду нині знов пекти насипний пиріг яблучний, не встигла сфоткати )) дуже мені подобається, бо робиться просто яблука пересипаємо пісочком, напишу потім рецепт ( бо не пам'ятаю дослівно, а хочу вже точно написати ) і вже фото, як залишиться :)
    на сніданок - зелений чай, кольорові макарони твердих сортів политі оливковою олією :)

17. poetka

Суперово вийшло:good:Молодчинка.:)

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

А я броколі купила,шпинат і цвітну капусту...шось буду зараз вигадувати..... і теж відварю італ. макарони (вони кращі) від них не товстіють,хоч мені після всяких пляцків,то вже не грозить:)))І так стараюсь на ніч не їсти, а похудати ну ніяк,зараза.:sad:

18. Locke

Locke невиправний реаліст

Скоро всі похудаємо (Див. тему "Податковий кодекс"):)
    Але що робитимуть ті, кому вже і худати нікуди?

19. poetka

Ставлю три крапки...
    відповідь не за горами:sad:
    Перейдемо на дієти,чим скромніше,тим здоровіше.:)повернемось на поля,городи,будемо гарувати,гарувати і гарувати....
    Але,не треба киснути,все так не буде....Як в тому анекдоті про оптиміста і песиміста(всі певне знають):)

20. poetka

:good:......

Запіканка з макаронами шпинатом цвітною капустою,капустою броколі під часниково-вершковим соусом.:)

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)