Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. syavych

    syavych копач

    Шо за "сонечко"? Перший раз чую таку сметану :dntknw:
     
  2. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Тернопільський молокозавод,поки єдина на мій смак нормальна сметана:Вибачайте,яке фото знайшла таке вставляю,там в корзині їх молоко...
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 5
  3. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Виробник - "Молокія".
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Peri

    Peri Well-Known Member

    Випробовую уже декілька днів електром*ясорубку:dance2:
    Новий-старий рецепт - змолоти 1.м*яско на фарш,2.кабачок,3.каліф*р(цвітна капуста),4.цибулька,.
    Далі все як на деруни - яйка,трохи муки,приправки.Все хто у яких пропорціях любить.І смажити як деруни.
    Смакота!:nyam2:

     
    • Подобається Подобається x 1
  5. nikolas

    nikolas Well-Known Member

    :nyam2:

    ---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

    Ну шо за деруни з під м"ясорубки?Тільки терка,як на мене.Коли робимо деруни,я чищу барабулю,мию і тру,подальші операції виконує жінка.Ну не такі якісь вони виходять з під м"ясорубки.
     
  6. Peri

    Peri Well-Known Member

    читайте уважно ---
    не деруни, а для порівняння.:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. syavych

    syavych копач

    Ааа, ну тоді так і кажіть що Молокія. Бо я думав що "сонечко" то і є назва, а там виявляється воно просто намальоване :) (хоча мені здавалось шо то колобок, але якщо ближче глянути, то той колобок ще й проміння має :)) )
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ну так,але в народі сонечко
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Я думала тутачкі у вас аж цілих три сторінки переписів а тут у вас тіко балачки що хто не їсть і чим воно калорійніше. Фе. Я згіршена. :dntknw:
    А хіба ще тут он Наталя з Вікторіс і Фрезією троха ваші балачки розбавили чимось цікавим. :tongue:

    А я он маю купу купезну сливок і думаю пляцка спекти он тілько гублюсь в варіантах, чи пісочне тісто чи бішкоптове.
     
    • Подобається Подобається x 4
  10. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Я недавно знайшла новий для мене рецепт бісквітного тіста ("Бісквіт нені"), і тепер тулю його всюди, куди можу. Воно виходить не таке високе, як у моєму старому рецепті (я десь на посиденьках писала - на 6 яєць по 220 г цукру і борошна), зате і не таке сухе. І калорій менше :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Summer

    Summer Well-Known Member

    файний рецепт, треба спробувати ))
    а ще мене цікавить рецепт малосольних огірочків, щоб хрумтіли і не дуже солені були... Я роблю, маю рецепт, але на весіллі у Віденській кав'ярні подавали на стіл тааакі смачні, шо мені мій рецепт вже не того...чи то від огірків залежить.. Так, що діліться своїми перевіреними рецептами малосольних огірочків :) , бо сезон почався ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Оті смакота виходять.....
    Робила не раз,дійсно смачно і швидко.http://www.say7.info/cook/recipe/444-Malosolnyie-ogurcyi.html
     
    • Подобається Подобається x 5
  13. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    Простенький рецепт, але щотижня велику банку таких огірочків з"їдаємо:
    1 л води (холодної)
    1 ст ложка солі
    Часник
    Кріп (такий, що вже цвіте)
    На дно банки поламати кріп, порізати 1-3 зубчики часнику, накласти огірки, десь посередині банки знову покласти кріп і часник, знову огірки і зверху теж кріп і часник. Залити соленою водою. Щоб швидше кисло, можна покласти шматок чорного хліба. А, і в огірках я роблю повздовжній розріз
    Коли сильніше підкисають, то варю з них росольник :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. Summer

    Summer Well-Known Member

    дякую, робили по такому рецепту, смачні , але треба швидко їх з'їсти )) ;)
    о подібний до мого, тепер кріп буду класти і на серединку :). А цукор ніхто не дає, до таких огірочків? А ще читала, шо роблять на мінеральній воді....але шось боюсь, шоб не зіпсувати...
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Ну правильно,на те вони й малосольні, а як постоять стаюсь сквашені (ну ті шо у воді) , а так в кропчику вітаміни зберігаються,бо з водою вони щезають.:tongue:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. iso

    iso Well-Known Member

    А де листя чорної порічки, вишні, кусочок хрінуо_О
    А як трохи підкиснуть-в холодильник не пробували?
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Summer

    Summer Well-Known Member

    так, звичайно, але той рецепт огірочки і стоять у холодильнику з кропом ;)
    щось засмакувало, завтра так і зроблю ))
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    а як нема, то що, огірочків не робити? :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Та йой робіть з кропом,там вітамінів побільше....
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Patrick

    Patrick Well-Known Member

    Продукти які продаються тільки в китайському супермаркеті.

    крокодили

    [​IMG]

    різне мясо яке можна брати руками

    [​IMG]

    черепахи


    [​IMG]

    ?????????

    [​IMG]

    сушені рептилії


    [​IMG]

    качки

    [​IMG]


    свинячі морди

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)