Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Ну, на сніданок - стейк із сьомги, канапки з чорною ікрою, комбінований фреш з манго, авокадо і ананасу :))):haha::haha:
    Якщо серйозно, то вже кілька років на сніданок їм молочну кашу - вівсяну, рисову, пшеничну, з гарбуза... Дешево і корисно. Ну і звичайно каву, а як без неї?

• Подобається Подобається x 3
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ото гарбузове мене більше цікавить бо маю гарбуз...і мучусь якби,тай шось з нього збацати...вже запіканки не хочу,пляцки теж не хочу,печеного не їдять,рагу?може рагу?Але вчора тільки їли картоплю...шо ше робити з нього?
    П.С. Тільки не кашу!

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

А я то вже було подумала....фігасєо_О Locke жирує?:bad::bad::bad::bad:

• Подобається Подобається x 2
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Баловані ......

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зробіть запечений з м"ясом,спеціями,грибамиггг, сама тільки що придумала

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

І я так подумала.думаю."Нам так нє жить"...

5. poetka

Ось щойно вийняла з духовки свої завиванці,потім ще марципановою помадкою позаливаю і буде смакота:

• Подобається Подобається x 9
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А шо за завиванці?

Я вчора напекла завитушок-булочок з гарбузовим кремом. Вдома виставлю вже перепис і фотку. Вийшли дуже смачні.

• Подобається Подобається x 4
  7. poetka

Марусю,не повірите....:mocking: але зранку з просоння ( 6.00) закалатала так багато тіста на оладки(як зварйована) воно так гарно підійшло....Ну а скільки тих олад годен з"їсти? Вони добрі доки теплі.....
    До того тіста підмісила ще муки і постивила знову підходити потім запарила мак і родзинки,мак перетерла з маслом і білком......виклала начинку скрутила рулети, і вийшли причудові ( а пахнуть,не передати)....
    А уявіть скільки б я насмажила оладок з тої порціїо_Оцілу школу б нагодувала.

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

На Посиденьках Маруся проводила дуже гарний гарбузовий конкурс. Якраз вам із гарбузовими стравами допоможе. ;)

• Подобається Подобається x 4
  9. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я зварила варення з айви. Цього року вперше почала консервувати.

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Айва это вещь, я ее и в сыром виде полюбляю. Жена в воскресенье тоже варенье наварила. А еще ее хорошо добавить вместо картошки в бараний суп, типа шурпы, меня как то азербайджанец знакомый угостил, очень вкусно

• Подобається Подобається x 5
  11. Filosof

Filosof Well-Known Member

Обов'язково спробую. ;)

• Подобається Подобається x 1
  12. poetka

Клас!!!!!!!!!!
    А призио_ОКлас,клас,клас.......................
    А можна на ЛФ такий конкурс збацати?:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А нас тут не люблять і радять нам в’язати стрінґи, чи як там у них.:wacko::scratch_one-s_head:

14. poetka

та ну............о_О

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Так ДП поруч. ;) Приходьте туди й беріть участь у конкурсах. У нас там цілий розділ для них створений.
    І певні речі не дублюються. Наприклад, на Посиденьках нема політичних тем та розділів. Відповідно тут нема багатьох розділів також. :)
    Ага. То Ромко так висловився про ДП у темі "мене тут не буде". Не читали? Тут узагалі до Посиденьок зверхньо ставляться. :dntknw:

16. Summer

Summer Well-Known Member

чому не можна, можемо організувати....

такс на вечерю, скажемо 2 в 1 обід/вечеря - картопляне пюре, грибова підлива, котлети та салат з пекінської капусти, а потім ....потім оладки з вишневим конфітюром, такі як нам в садочку давали :)

17. а ви їм плюньте межі очі :)
    я якось пробувала до вас зайти, та не подужаю зрозуміти, чому воно там мене не впізнає :)
    як вам це вдалось? :)
    у єврейську гру тут бавитесь?
    я ледь зуби об монітор не зламала :)))

18. deva

deva Well-Known Member

Смакотулька, якраз би з тою кавою що я пю зїсти їх. Мнямка:)

19. poetka

Клас!!!!
    Рецептик будь-ласка,особливо крему....це заварний крем з пюре гарбузовим?
    В мене є гарбуз ,такщо спечу....

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ----------

А це наш сніданок:Рисово-гарбузяно-яблучний пудинг з смородиновим варенням.Смакота.

• Подобається Подобається x 7
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

а де твій аватар? :)